На комунальному підприємстві в Ковелі - новий директор

На комунальному підприємстві в Ковелі - новий директор
КП «Добробут» очолив ковельчанин Володимир Кобченко.

Його попередник Олександр Гудований протримався на цій посаді лише рік і був звільнений після низки скарг представників виконавчої влади міста на вкрай незадовільну роботу комунальника, - пише ПроКовель.

Нинішній керівник наразі ознайомлюється зі спектром діяльності підприємства.

На засіданні однієї з депутатських комісій він, не підбираючи слова, дав реальну оцінку жалюгідному нинішньому фінансово-господарському стану «Добробуту».

«На балансі підприємства знаходиться 37 одиниць техніки і вся вона – це гроби. Я змушений їздити на роботу і по справах «Добробуту» на власному авто. Наразі дорожня служба працює лише як швидка допомога, тобто десь щось підлатати, закрутити, замазати і все. Виконати якісь масштабніші завдання ми не змозі, бо немає чим. Працюємо хаотично. Конкретного плану немає», - ось так охарактеризував нинішні дії своїх працівників новий директор КП «Добробут» Володимир Кобченко.

Ще він додав, що підприємство має 400 тисяч гривень заборгованості по заробітній платі. Наразі виплачено працівникам зарплату лише за січень цього року.

Начальник міського відділу комунального господарства Олександр Балак каже, що з новопризначеним директором він знаходить порозуміння, чого не спостерігалося при попередньому керівнику «Добробуту», і спільними кроками вони шукають методи, які виведуть підприємство з кризового стану. Посприяти в цьому просив і депутатів міської ради. Для початку натякнув відшукати в бюджеті 300-400 тисяч гривень для придбання екскаватора.

За його словами, техніка знаходиться в жалюгідному стані і потребує багато фінансових затрат, людського ресурсу і доброго господаря в особі керівника підприємства.

За місяць депутати погодилися заслухати звіт Володимира Кобченка про виконану роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На комунальному підприємстві в Ковелі - новий директор
20 червень, 2014, 11:55