Що думають волиняни про біженців зі Сходу. ФОТО

Що думають волиняни про біженців зі Сходу. ФОТО
У мешканців Волині запитали, чи вважають вони, що переселенці зі Сходу дійсно потребують допомоги.

Опитування провело видання Слово Волині.

"Є такі, хто дійсно потребує допомоги. Особливо ті, хто тікає звідти. Коли біда, потрібно виходити із ситуації. Проте бувають випадки, коли є просто непорядні люди. Наприклад, приїжджають до нас та починають говорити, що їм тут все не те і все не так. Не потрібно диктувати свої умови. Нехай краще працюють", - каже пенсіонер Володимир.


"На мою думку, якщо вихідці зі Сходу не «путін», - то нехай їдуть. Людям дійсно потрібна допомога. Більшість з них ні в чому не винні. Чула від краян, що окремі пафосно себе поводять. Переконана, що якщо комусь щось не подобається, то нехай повертається назад", - каже лучанка Надія Костюк.


"Найголовніша проблема полягає в тому, що вбивають дітей. А наших синів не можна розділяти на західних та східних. Ми – єдині. Тому мусимо допомагати одне одному. Звичайно, переселенцям потрібна наша підтримка. А саме тим, які стали заручниками ситуації. Переконана, що кожен, в силу своїх можливостей, повинен підтримувати іншого", - впевнена пенсіонерка Софія Матвійчук.


"Переважній більшості переселенців потрібна допомога. Але бувають одиниці, яких варто остерігатися. На кшталт зловмисників, хуліганів, яким війна – мати рідна, які наживаються на чужому горі. Розмови про «нещасних» переселенців побутують. Але особисто я таких випадків не зустрічала", - стверджує лучанка Любов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай у себе вдома порядок наводять!!!...Нема чого до нас їхати!!! Кричали: ,,П-у-т-і-н, Р-а-с-с-е-я,, - от тепере мають!
Відповісти
Гнати їх треба звідси.Бо будуть права качати. Наші за них гинуть. А вони тут відсиджуються.
Відповісти
Жінкі та діти хай приїзджають, а от чоловіки до наших хлопців хай на схід їдуть!Немає їм чого тут відлежіватися!!!!!
Відповісти
Професійно-технічний навчальний заклад може взяти на навчання і виховання дітей зі Сходу та Криму, які закінчили 9 клас, терміном навчання - 3 роки, поки їхні батьки знайдуть роботу та облаштують житло. Навчання та проживання в гуртожитку безплатне, триразове повноцінне харчування, стипендія - 200 грн. Піклування та відповідальність за виховання у позаурочний час гарантуємо.
Відповісти
Додому! Що хотіли те й мають! Нам досить, що в нас труни з молодими хлопцями носять, а та "нечисть" ще буде насміхатися над нами. Таке ніде не буде людиною. Ні в Україні, ні в Росії! Росіяни так, чи інакше підтримують свою державу. Інше питання, чи правильно це, чи ні, а вони? Хотіли в Росію - вже не хочуть. На Західній Україні їх "їли" - вони вже тет. Невігласи!!!
Відповісти
Останні новини
Що думають волиняни про біженців зі Сходу. ФОТО
20 червень, 2014, 13:04