У волинського УБОЗу − новий керівник

У волинського УБОЗу − новий керівник
Виконувачем обов’язків начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС призначено підполковника міліції Григорія Рубчука.

Особовому складу його представив начальник УМВС Волині Петро Шпига, - повідомляють у прес-службі відомства.

Шпига акцентував на важливості й відповідальності напрямку роботи, а відтак наголосив на бездоганному виконанні кожним міліціонером своїх функціональних обов’язків, спрямованих на боротьбу з організованою злочинністю.

"Для налагодження ефективної роботи ви повинні забезпечити повну взаємодію і порозуміння насамперед між оперативними службами та слідчими підрозділами. Сподіваємося, на хороші результати вашої діяльності", – відзначив Петро Шпига.

Своєю чергою підполковник міліції Григорій Рубчук подякував за довіру та пообіцяв сумлінно виконувати покладені на нього обов’язки.

Довідка


Григорій Рубчук народився 9 березня 1964 року у місті Ковелі. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році міліціонером-кінологом взводу патрульно-постової служби Ковельського міськрайвідділу внутрішніх справ Волинської області. Тривалий час працював на оперативних посадах в УБОЗ УМВС у Волинській області та в Головному управлінні по боротьбі з організованою злочинністю МВС України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЦЕ ПРИКОЛ
Відповісти
І що ця пародія має якісь досягнення у боротьбі із злочинністю, може є якісь розкриті злочини ним, я не пригадую цього, може хтось кращє знає це, нагадайте
Відповісти
Останні новини
У волинського УБОЗу − новий керівник
20 червень, 2014, 14:07