Луцьк попрощався із загиблим вояком «Айдару». ФОТО

Луцьк попрощався із загиблим вояком «Айдару». ФОТО
Лучани під час громадської панахиди у центрі міста попрощалися із загиблим вояком батальйону «Айдар» Рустамом Хамраєвим.

Сьогодні, 20 червня, на громадську панахиду прийшли більше тисячі жителів обласного центру Волині, серед них його рідня, друзі та побратими з батальйону.

На очах у багатьох бриніли сльози, адже Луцьк прощався зі своїм героєм, який до останнього боронив єдність країни.

Ще до цих буремних подій Рустам Хамраєв був активним учасником Майдану. У лютому він отримав там поранення. Коли розпочалося протистояння на Сході не вагався і записався у добровольці до батальйону «Айдар».

У зоні АТО лучанин пробув кілька тижнів. Загинув він на Луганщині під час боїв за місто із промовистою назвою Щастя 17 червня.

Попрощатися із Рустамом Хамраєвим прийшли й представники влади Волині, зокрема керівник Волинської обласної державної адміністрації Григорій Пустовіт, заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик, луцький міський голова Микола Романюк.

«Ми пам’ятатимемо завжди про нього, про його подвиг, про подвиг його побратимів і проситимемо Бога, щоб більше з такого приводу ми на центральному майдані не збиралися», - сказав Микола Романюк.

Після прощання із луцьким воїном похоронна процесія відправилася у село Гаразджа під Луцьком. На кладовищі Рустама Хамраєва поховають на Алеї почесних поховань.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рустам был настоящим ВОИНОМ и ПАТРИОТОМ! Покойся, миром, Герой!
Відповісти
Останні новини
Луцьк попрощався із загиблим вояком «Айдару». ФОТО
20 червень, 2014, 15:38