Новий флешмоб у мережі: жіночі ніжки на фоні ЧС із футболу. ФОТО

Новий флешмоб у мережі: жіночі ніжки на фоні ЧС із футболу. ФОТО
Футбольні фанатки запустили новий флешмоб в Instagram.

Дівчата фотографують свої ноги під час перегляду матчів Кубка світу з футболу, який зараз проходить у Бразилії, - пише Gazeta.ua.

Додамо, що турнір проходить з 12 червня по 13 липня 2014 року. Матчі приймають 12 міст Бразилії: Ріо-де-Жанейро, Ресіфі, Салвадор, Сан-Паулу, Порту-Алегрі, Манаус, Форталезі, Натал, Белу-Орізонті, Бразиліа, Куяба, Курітіба. Фінальний матч мундіалю пройде на стадіоні "Маракана" в Ріо-де-Жанейро.

Бразилія стане п'ятою країною, якій довірили провести Кубок світу вже вдруге. Попередній турнір тут відбувся в 1950 році і завершився тріумфом уругвайської команди. Турнір 2014 стане другим поспіль, який проходить за межами Європи.

Додамо, що збірна Іспанії програла команді Чилі у матчі другого туру групового раунду. Зустріч завершилася з рахунком 2:0 на користь південноамериканської збірної.

Програвши, іспанці достроково втратили шанси на вихід у плей-офф турніру. Раніше Нідерланди з рахунком 3:2 переграли Австралію і набрали шість очок. Стільки ж тепер і у Чилі. Таким чином, діючі чемпіони світу офіційно оформили виліт на стадії групового раунду вже на сьомий день першості планети.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нефік дєлать. краще хавать би зробила. тож мені флешмоб. хє*ньой страдають ті інстаграми. а толку з цього?....брєдятіна. фанати хр*н*ві.
Відповісти
То точно
Чапам нема чим занятись
Відповісти
Останні новини
Новий флешмоб у мережі: жіночі ніжки на фоні ЧС із футболу. ФОТО
20 червень, 2014, 16:16