Вшанують пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі

Вшанують пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі
З метою вшанування пам’яті жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі 23 червня 1941 року у нашому місті відбудуться скорботні заходи.

Відповідне розпорядження підписав перший заступник міського голови Святослав Кравчук, - повідомили у прес-службі міськради.

Так, розпочнуться заходи 23 червня о 10:40 скорботною ходою від Свято-Троїцького кафедрального собору до Замкової площі.

Об 11:00 громадськість покладе квіти до пам’ятного знаку Жертвам політичних репресій та місць розстрілу в’язнів Луцької тюрми на Замковій площі. Священнослужителі відправлять панахиду за загиблими.

Відповідно до цього ж розпорядження, на знак скорботи за розстріляними в’язнями Луцької тюрми будуть приспущені Державні Прапори України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємств міста, державних підприємств, установ, організацій на території міста.

Також 23 червня - заборонено звучання розважальної музики на ринках, у торговельних закладах, закладах ресторанного господарства та громадського харчування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вшанують пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі
20 червень, 2014, 16:47