У Луцьку відкрили парковий автодром. ФОТО

У Луцьку відкрили парковий автодром. ФОТО
У Центральному парку Луцька підприємці облаштували автодром, де можна покататися на електричних квадроциклах та електросамокатах.

Автодром розпочав роботу у суботу, 21 червня.

За словами директора туристичного клубу «Анамандрія» Сергія Школи, який організовує роботу автодрому, довжина «траси» для катання на електричних квадроциклах становить близько кілометра.

Трасу облаштували за допомогою шин, які брали зокрема на «шиномонтажах» міста. Також на доріжки нанесли розмітку. Шини, які були на луцькому євромайдані, використати для автодрому не вдалося, бо їх, мовляв, раніше спалили невідомі.

Квадроцикли розганяються до 60 кілометрів за годину, але оптимальна швидкість – 20, бо на максимальній швидкості, мовляв, «можна вбитися», - відзначають працівники автодрому.

За 5 хвилин катання на електричному квадроциклі беруть 20 гривень. За цей час, якщо не спішити, можна якраз проїхати одне коло, - розповідають працівники.

Також пропонують покататися на електросамокатах. Ним їздити дозволяють не тільки спеціальною трасою, а й алеями Центрального парку. За 5 хвилин на такому самокаті візьмуть 15 гривень.

У флаєрах «Анамандрії» йдеться, що найближчим часом також пропонуватимуть на прокат велосипеди, однак 21 червня їх на автодромі поки не було.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, виглядає як сільський досаафовський майданчик 70-років минулого століття. Та хто, зрештою, б сподівався іншого у цьому парку?
Відповісти
Дорого!Тут за послуги репетиторства 50грн. "жмуться"давати, а то за велосипед 50грн.-якось не чесно....Дешевше треба,хоча б 40!!!
Відповісти
Це на думку підприємців і міської влади облаштований автодром???????
Відповісти
Червоний квадроцикл для звичайного катання ,а чорний для їзди тільки заднім ходом (колеса стоять не по направленню руху)
Відповісти