Порошенко: спочатку спробуємо мирно, а як ні - знищимо терористів

Порошенко: спочатку спробуємо мирно, а як ні  - знищимо терористів
Україна готова до відновлення територіальної цілісності всіма способами, але пріоритет наразі надається мирним засобам, заявив президент України Петро Порошенко.

Про це він сказав у своєму зверненні, йдеться у повідомленні на сайті президента.

"У нас тепер достатньо і сил, і політичної волі для того, щоб завдати вирішального удару по незаконно озброєних формуваннях", - заявив Порошенко.

"Усі незаконні збройні формування повинні затямити: ініційоване нами припинення вогню не означає, що українським воїнам заборонено стріляти у відповідь. Будь-які спроби бойовиків атакувати наражатимуться на нашу гідну відсіч", - додав президент.



"Негайне і швидке виконання мирного плану відкриє шлях до політичного діалогу. Закликаю до цього діалогу законно обраних представників місцевого самоврядування, громадських організацій та всіх інших", - додав президент.

"Частину своїх повноважень я передам територіальним громадам, місцевим органам влади. І в першому читанні відповідні зміни до Конституції можуть бути ухвалені за декілька тижнів, і остаточно ми можемо розраховувати на прийняття вже у вересні", - наголосив Порошенко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Во всем цивилизованном мире с террористами никто не договаривается! Петя,имей мужество послать всех на х...й и мочить 3,14доров до конца. А народ это оценит.
Відповісти
порошенко лох с кацапами нельзя договариваться их надо уничтожать
Відповісти
Инициатива правильная )) но = многовато времени - хватило б и суток мира
Відповісти
Без любові і миру, якщо навіть терористів не буде ви між собою будете гризтись.Головне в будь якій ситуації залишатись людьми.А закликати вбивати? Кого? За що?
Відповісти
Останні новини
Порошенко: спочатку спробуємо мирно, а як ні - знищимо терористів
22 червень, 2014, 00:07