Коли краще їхати на Шацькі озера?

Коли краще їхати на Шацькі озера?
Шацькі озера, і взагалі весь район позиціонують себе найперше як Шацький Національний Природний Парк, і вже потім як курортна зона, тому тут сезон починається не так як на морі, ніби потепліло і все, можна їхати, а тоді, коли закінчується нерест риб, на початку червня.

Основа місцевого "готельного" бізнесу, це приватний сектор - будиночки і кімнати, які здають місцеві жителі. У порівнянні з минулим роком ціна за ліжкомісце зросте як мінімум на 10 грн. тобто якщо минулого року у приватному секторі брали 40 грн за ніч з людини, то в цьому році вже буде 50-60, така ж сама ситуація і на базах, - повідомляє ОГО.

Для сімейних людей, і для тих, хто любить спокій, краще їхати в червні, в той час вода в озері Світязь надзвичайно чиста, і має особливі лікувальні властивості, загалом відпочивальників в цей час мало, молоді немає, так як в них ще сесія. Якщо їхати в червні то і за місця можна особливо не переживати, будь-яка база чи господар вас з радістю приймуть.

У липні-серпні народу дуже багато, за місця потрібно домовлятися за тиждень-два до приїзду. Для молоді краще їхати на Гряду, для сімейних людей - с.Світязь, в приватний сектор.

Серпень - пора рибалок, так як дуже файно клює.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди ідьте на озеро Любязь там вообще супер і отдихати е де...непошкодуете що там були.
Відповісти
Немає чого туди їхати! З тими цінами і сервісом... краще у Болгарію!!!
Відповісти
Ні, краще Світязя немає нічого!
Відповісти
оскільки держава практично не фінансує світязь, де вже давно мала бути вже каналізаційна мережа. Селяни самі своїми силами стараються покращити сервіс обслуговування туристів, але що не дивує сервіс з кожним роком покращується.
Відповісти