На Майдані озвучили вимоги Порошенку

На Майдані озвучили вимоги Порошенку
На недільному Народному віче Майдан озвучив вимоги нового президента України.

У Києві на Майдані, 22 червня, зі сцени зачитали вимоги до президента України Петра Порошенка, - пише Дзеркало тижня.

Перелік вимог зачитали зі сцени. Так серед завдань Порошенку - забезпечити перемогу у війні і встановлення миру на всій території України; відновити повний контроль над кордонами України; розробити план розвитку держави на основі загальнолюдських цінностей та побудувати нову систему управління державою; провести люстрацію в самому широкому сенсі слова, в тому числі партій і громадських організацій; усунути від влади різні банди, олігархічні угруповання і клани; дати оцінку діям, спрямованим проти держави і народу, і здійснити справедливе покарання винних; відновити духовну, правову та економічну основу держави; відновити обороноздатність і безпеку держави; відновити справжню історію України-Русі і донести її до всіх народів світу; забезпечити стійкий розвиток країни, її економіки і забезпечити справедливий розподіл праці і діяльності; забезпечити дієву і повноцінну систему контролю над владою з боку громадянського суспільства.

Раніше повідомлялося про те, що президент України Петро Порошенко провів зустріч з представниками громадських об'єднань та активістами Майдану. Порошенко зазначив, що потрібно продемонструвати, що в країні після Майдану все вирішує народ.

Він представив присутнім нового Генпрокурора і зазначив, що головним завданням для нього є завершення розслідування справ по розстрілу в лютому мирних людей на Майдані.

"Ніколи більше українська влада не повинна стріляти в українських людей. Ми повинні створити прецедент. Нас ніщо не зупинить. Ми перемогли Януковича. Переможемо бандитів. Ми побудуємо нову державу, заради якого народ вийшов на Майдан", - підкреслив глава держави.

Порошенко повідомив про намір найближчим часом прийняти рішення щодо "посилення силового блоку" в державі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: майдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як так-"...усунути від влади різні банди, олігархічні угруповання і клани", тобто і САМОГО?
Відповісти
Вже майдан докирувався, результат видно.Ця купка думає що воно "весь народ", а не цікаво що думають про все це ті хто працює на благо держави і цих "......" кормить.
Відповісти
Останні новини
У Турії втопився чоловік
23 червень, 2014, 08:26
На Майдані озвучили вимоги Порошенку
23 червень, 2014, 08:02