Перша леді розповіла про риси характеру чоловіка. ВІДЕО

Перша леді розповіла про риси характеру чоловіка. ВІДЕО
Родина Порошенків після того, як глава сімейства Петро Порошенко став президентом, вирішила не переїжджати в Київ ближче до його роботи, а залишитися в заміському маєтку.

Перша леді Марина Порошенко нарікає, що вона і діти бачать його тільки вночі або по телевізору. І говорить, що їй тепер не дозволяють самостійно сідати за кермо через питання безпеки.

"Раніше я сама сідала за кермо і їхала вирішувати свої питання самостійно. Зараз мені цього не дозволяють", - розповіла перша леді.

Дружина президента розповідає, що багато чого нового дізналася про себе зі ЗМІ, але іноді є неправда. Одна із них – вона не вишиває хрестиком.

Жінка розповіла, що почала вдосконалювати свою англійську і розпочинає брати активну участь у громадському житті.

"Соціальні, культурні питання – це той шлях, у якому я буду рухатися. Сподіваюся, що буду щільно співпрацювати з новопризначеною уповноваженою президента з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Іриною Геращенко. Ми вже обговорювали кілька проектів – це допомога дітям, людям", - уточнила Марина Порошенко.

Крім того, перша леді розповіла про риси характеру свого чоловіка.

"Трапилася зі мною історія під час президентських перегонів. Випадково на вулиці зустрілася з людиною, яка не знала, хто я. Була розмова, в якій він різко критикував усю українську політику і Петра Порошенка в тому числі. Я йому сказала, що обов'язково передам нашу розмову, адже я маю таку можливість. Бо я – дружина Петра Порошенка. Співрозмовник трохи розгубився. А потім запитав: "Ви що, так вірите своєму чоловіку?". Я відповіла, що я вірю Богу. А свого чоловіка дуже добре знаю як надійну людину, яка тримає своє слово. Він ніколи не піде на угоду із совістю для того, щоб поставити свої особисті стосунки з якоюсь людиною вище, ніж вирішення державних питань. Він дуже принципова та амбіційна людина. Для нього чисте і незаплямоване ім'я – дуже важливе. Щодо державних справ зі мною не радиться. У нього і так є бачення, що робити. Зі мною він уже більше проговорює якісь рішення, які він для себе визначив", - зазначила Марина Порошенко.

Крім того, перша леді сказала, що Петро Порошенко, "як і будь-яка людина, не дуже позитивно реагує на критику. Але прислуховується. Якщо він буде усе правильно робити, то, думаю, що й критики буде менше. Її не може не бути зовсім. Вона все-рівно буде".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.