Партія розвитку України - новий шанс на об’єднання. ФОТО*

Партія розвитку України - новий шанс на об’єднання. ФОТО*
21 червня в Києві понад п’ятдесят делегатів з усіх районів та міст Волині взяли участь в роботі з’їзду Партії розвитку України, на якому офіційно оголосили про створення політичної сили принципово нової якості.

Після тривалого періоду домінування безідейних вождистських проектів в державі створюється партія не під конкретну людину, а під велику команду людей з різних регіонів, об’єднаних спільним баченням майбутнього України.

Прозорість, демократичність, рівність всіх регіонів - саме на цих засадах будується діяльність партії. Нова політична сила стане стартовим майданчиком для ініціативних людей з різних куточків України і різних вікових категорій, які раніше не могли достукатися до інших партій, що традиційно були закритими клубами з вхідним квитком вартістю з багатьма нулями.

Виконувач обов’язків голови Волинського обласного партійного осередку Партії розвитку України Анатолій Горбатюк заявив:

"Страшна суміш політичної кризи разом з бойовими діями істотно погіршили ситуацію в Україні. Національна економіка тримається виключно за рахунок зовнішніх запозичень. Зупиняється робота провідних галузей економіки, люди втрачають роботу і залишаються без будь-яких засобів для існування. До цього часу не зроблено жодних реальних кроків щодо подолання корупції, стабілізації національної грошової одиниці, подолання безробіття, поліпшенню соціального захисту людей. Тому сьогодні Україна як ніколи потребує нової центриської політичної сили, сили яка об'єднає народ і такою силою я впевнений стане Партія розвитку України. Адже вона націлена на єдність країни, економічний розвиток держави, реальну боротьбу з корупцією, прозорістю відносин між владою і громадою".

Виконувач обов’язків голови Волинського обласного партійного осередку Партії розвитку України Анатолій Горбатюк
Виконувач обов’язків голови Волинського обласного партійного осередку Партії розвитку України Анатолій Горбатюк


Під час з’їзду у Києві 943 делегати обрали керівні органи партії, затвердили Статут та Програму.



На з’їзді Партії делегати одноголосно вирішили, що політична сила буде брати участь у виборах всіх рівнів. Адже саме Партія розвитку України має шанси об’єднати різні верстви населення як на Заході, так і на Сході країни.



І найголовніше, кадровий потенціал партії та сучасні світові демократичні програмові засади дозволяють їй розпочати роботу над розбудовою нової процвітаючої України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щурі вилазять з нор?
Відповісти
партія розвитку - це відродження партії регіонів. Подивіться як вони вправно голосують - всі за
Відповісти
ПР - відроджується. Кого ми у тій "партії" ще з Волині побачимо - Башкаленка, Клімчука, Смітюха? Не партія, а приватний проект Льовочкіна.
Відповісти
недобитки знову кучкуються..горбатюк-колишній волинський ригіанал
Відповісти
Поміркованих людей до влади-зашкалених писак до роботи,радикалів на смітник.
Відповісти
Тих, хто щось робить завжди критикують. Їм не звикати. Головне рухатись вперед і не відволікатись на невдах!!!
Відповісти
Мені 52-роки я ніколи не був членом політичних партіЙ.А зараз коли така ситуація в краіні я вважаю що створення Партіі Розвитку Украіни є найбільш оптимальним кроком для мирного та економічного розвитку Украіни. Я живу і працюю на Тернопільщині і готовий прийняти активну участь у втіленні мирних планів Партіі Розвитку Украіни . Про себе -1961 р . н. освіта вища працюю сільським головою одружений маю дітей і онуків. Бажаю сили терпіння і мужності всім членам Партіі Розвиткує. МИРУ-СПОКОЮ-СТАБІЛЬНОСТІ...
Відповісти
Дикальчук Ігор, продаєтесь
Відповісти
Останні новини
Партія розвитку України - новий шанс на об’єднання. ФОТО*
23 червень, 2014, 12:35