Потреби батальйону «Айдар», в якому воюють волиняни: список

Потреби батальйону «Айдар», в якому воюють волиняни: список
Батальйону «Айдар», в якому воюють волиняни, потрібна допомога громади.

«Найбільше, що потрібно зараз нашим хлопцям на сході – це наша підтримка», - цитує прес-служба «Самооборони» Волині координатора організації Андрія Хведчака.

Нещодавно надійшла інформація про нові потреби батальйону.

«Враховуючи те, що 24-й батальйон складається із добровольців, основні сили, які забезпечують їхній тил – ми з вами: друзі, родичі, земляки, колеги. Посприявши участі волинських добровольців у цьому батальйоні, Самооборона Майдану Волині повністю взяла на себе відповідальність за їх матеріально-технічне та організаційне забезпечення», - заявляє самооборонівець.

Незабаром Хведчак повертатиметься на місце дислокації батальйону на Луганщині разом із новими добровольцями, а також везтиме нову партію допомоги бійцям із Волині.

«Закликаю вас не бути байдужими і зробити те, що ви робите ще з кінця листопада – допомогти тим, хто стоїть за нас на передовій. Найбільше, що потрібно зараз нашим хлопцям на сході – це наша підтримка», - звертається до небайдужих координатор Самооборони Волині.

Наразі волиняни в «АЙДАРІ» потребують:

- добровольців, які вміють воювати і готові боротись
- кошти, які треба повернути за замовлені бронежилети;
- у зв’язку з проведенням активних бойових дій, актуальними стали препарати для зупинки крові «Celloks»;
- завжди актуальними залишаються різного роду спорядження, амуніція, одяг.
- маскувальна сітка, мішки, туристичні примуси на газових балонах
- з їжі найбільше хлопці потребують (м’ясні і рибні консерви (бажано в металевих банках), згущене молоко, чай/кава;
- ДУЖЕ ПОТІБНІ ВІЙСЬКОВІ РАЦІЇ
- окрім цього необхідно біля 25 тисяч гривень перерахувати на рахунок фірми за дві бронеплити, зразок якої відстрілювався для перевірки міцності. «З цього матеріалу ми можемо виготовити бронежилети, яких вистачить і айдарівцям, а також і волинянам з інших військових частин», - коментує Хведчак.

«Окрім цього хлопці готові купити легальну зброю, з документами. Особливо цікавлять – травматична зброя (іноді трапляються ситуації, коли бойовими стріляти ще рано, а робити щось уже треба), а також нарізна мисливська зброя – СКС, СВТ, особливо потрібні гвинтівки Мосіна», - каже Хведчак.

Нагадуємо, що речі та кошти можна приносити в штаб Самооборони Майдану Волині (м. Луцьк, пр. Перемоги 14, ІІ поверх; тел. для зв’язку (096) 990 55 09.

Також можна перерахувати їх на картку ПриватБанк 5363 5423 0262 7485 (Чуріков Сергій Борисович) або зробити безготівковий перерахунок на: р/р 22008055506351, МФО303440, Код39109290 (ПриватБанк). Призначення платежу - благодійна допомога на здійснення статутної діяльності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зверніться до Порошенка, а не дообездолених людей!
Відповісти