Пораненим під Волновахою передали медикаментів на 10 тисяч гривень

Бійцям, які 22 травня були поранені під Волновахою й зараз лікуються у Луцькому гарнізонному військовому госпіталі, благодійники передали ліків на суму близько 10 тисяч гривень.

Ліки у понеділок 23 червня госпіталю передали депутати Луцької міської ради Сергій Григоренко, Олександр Плісецький та Сергій Волик, а також активісти партії «Батьківщина» Андрій Гаврищук і Роман Перванчук.

Вони повідомили. що ліки придбані на особисті кошти депутатів міськради та активістів партії.

Зараз у госпіталі лікується четверо бійців 51 міханізованої бригади – троє лучан і один мешканець Старовижівського району.

«До нас звернувся командир госпіталю з проханням надати допомогу чотирьом бійцям, які були поранені під час бойових дій. Ми неодноразово допомагали, як партія «Батьківщина» і як фракція в міській раді. І надалі в міру можливого будемо допомагати людям, ризикуючи життям, несуть службу на східних кордонах України», – сказав секретар міськради Сергій Григоренко.

«Ми не можемо бути там, але наш фронт тут, тому наше завдання – допомогти», – додав Григоренко.

«При такій кількості поранених, які зараз у нас перебувають, треба велика кількість медикаментів. На жаль ніхто не передбачив таких затрат і ніхто не знав, що так станеться», - сказав головний лікар госпіталю Олександр Хоменко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пораненим під Волновахою передали медикаментів на 10 тисяч гривень
24 червень, 2014, 09:43