Під Донецькою ОДА пом'яли машини Кучми і Шуфрича

Під Донецькою ОДА пом'яли машини Кучми і Шуфрича
Розлючені пенсіонери і прихильники "ДНР" пом'яли машини Кучми і Шуфрича, які приїхали до Донецька на переговори.

Учасники мітингу в Донецьку напали на автомобілі, в яких знаходилися екс-президент України Леонід Кучма та народний депутат від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич, - повідомляє Дзеркало тижня.

Пенсіонери і прихильники "ДНР" перекрили виїзд машинам, почали стукати по колесам і намагалися розбити лобове скло автомобіля.

Представники охорони "ДНР" намагалися відігнати розлючених людей, щоб кортеж залишив територію Жовтневої площі, на якій знаходиться будівля Донецької ОДА. В результаті двом автомобілям вдалося виїхати з території площі, проте на машинах залишилися вм'ятини від кулаків і каменів.

Нагадаємо, 23 червня, у Донецьку відбулися перемовини з мирного врегулювання конфлікту на Сході України. Бойовики пообіцяли припинити вогонь до 27 червня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Керівник сепаратистів Фуфрич приїхав на переговори з сепаратистами. Ото "переговорники", грошей привіз на зброю своїм бандюкам, аби вони вбивали і далі. Що там робить кучма, якого ще за часів президентства путін приймав біля туалетів під час офіційних зустрічей. Ото "впливовий" президент. Маразм ці всі зустрічі-людей будуть вбивати і далі.
Відповісти
Немає чого домовлятися з бандитами....Єдине,ь що виправдовує. що люди на сході хоч трохи ,, може, будуть мати спокій....
Відповісти
Той. хто звик до кнута, ніякі пряники не сприйме...
Відповісти
краще їх би там прибили разом з медведчуком
Відповісти
Останні новини
Під Донецькою ОДА пом'яли машини Кучми і Шуфрича
23 червень, 2014, 21:25