Волинські «податківці» вилучили майже 100 тисяч пляшок «лівої» горілки

Волинські «податківці» вилучили майже 100 тисяч пляшок «лівої» горілки
Підприємство, яке на Волині виготовляло «палену» горілку і розповсюджувало на території України, виявили працівники ГУ Міндоходів.

Наразі за фактом здійснюється кримінальне провадження, − повідомляють у прес-службі відомства.

Розслідуванням встановлено, що незаконно виготовлені алкогольні напої марковані підробленими марками акцизного податку, що підтверджується відповідними висновками експертів.

16 червня правоохоронців провели обшуки на території Волині та сусідніх областей, під час яких виявили та вилучили понад 96 тисяч пляшок незаконно виготовлених алкогольних напоїв – горілку «Нове Полісся», маркованих підробленими марками акцизного податку.

Крім того встановлено, що рецептура і технологічна інструкція на виробництво горілки під такою назвою для погодження до Міністерства аграрної політики України не надходили.

19 червня ухвалою слідчого судді Луцького міськрайонного суду за результатами розгляду скарги представника підприємства прийнято рішення про повернення вилученої алкогольної продукції. В задоволенні клопотання про арешт продукції суд відмовив.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мдааа.....а те,що один з власників нічного клубу "ХХІ" сам "бадяжить" горілку марок "медоф" та "хлібний дар"реалізує її в клубі та продає по всій волинській області і робить це доволі відкрито!!!!!
Відповісти
Останні новини
Волинські «податківці» вилучили майже 100 тисяч пляшок «лівої» горілки
24 червень, 2014, 09:20