ПриватБанк нарощує кредитування «Компанії Автоленд»*

ПриватБанк нарощує кредитування «Компанії Автоленд»*
ПриватБанк збільшив на 2 млн грн обсяг кредитної лінії, наданої одному з найбільших у Західному регіоні імпортерів і виробників сільськогосподарської техніки - ПП «Компанія Автоленд».

Як повідомили в банку, кредитування компанії допоможе збільшити поставки сучасної агротехніки господарствам Рівненської та сусідніх областей перед весняною посівною кампанією.

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування сільського господарства, в минулому році ПриватБанком виділено агросектору більше 13 мільярдів гривень, а кредитами банку користуються понад 80 тисяч агропідприємств.

У нинішньому році обсяги кредитування компаній, пов'язаних з агробізнесом, планується збільшити в 1,5 рази.

«Отримати доступний кредит в банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта. Для цього достатньо користуватися рахунком у банку та іншими сучасними послугами», - говорить директор Північно-Західного регіогнального управління ПриватБанку Андрій Якимів.

Довідка

Приватне підприємство «Компанія Автоленд» (село Здовбиця, Здолбунівського району Рівненської області) працює на ринку більше 14 років і займається імпортом сільськогосподарської техніки закордонного виробництва. Компанія пропонує господарствам від міні-комбайнів до нових і потужних моделей зернозбиральної і кормозбиральної техніки, працює сервісний центр передексплуатаційних підготовки, налагоджена швидка і ефективна доставка запасних частин до всіх видів техніки і устаткування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк нарощує кредитування «Компанії Автоленд»*
24 червень, 2014, 11:35