Велике волинське підприємство змінить «опікуна»

Велике волинське підприємство змінить «опікуна»
Державне підприємство «Волиньторф» планують передати в підпорядкування облдержадміністрації.

Про це повідомив директор підприємства Іван Киричик під час інтерактивного прес-клубу «Чи проживе Волинь без російського газу» у вівторок, 24 червня.

За його словами, таку передачу вже погодили у Міністерстві палива та енергетики. «Облдержадміністрації буде легше і видніше як розпоряджатися», - переконаний Іван Киричик.

Натомість він відзначив, що наразі «Волиньторф» перебуває у списку підприємств, які не підлягають приватизації, але його можуть із цього списку вивести.

«Воно працює прибутково, тому мабуть вже 3 чи 4 випадки були, коли Міністерство подавало документи про приватизацію у Верховну Раду, але там не погоджувалися», - пояснив посадовець.

«Я нормально ставлюся до приватної власності. Якщо буде нормальний інвестор, який готовий вкласти, то нехай приватизує, якщо приходить інвестор, який хоче добити підприємство, то я буду проти», - додав Іван Киричик.

Нагадаємо, працівники «Волиньторфу» неодноразово протестами висловлювали підтримку директору Івану Киричику, бо попередній керівник, мовляв, хотів довести підприємство до банкрутства.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку вбили чоловіка
24 червень, 2014, 12:48
Велике волинське підприємство змінить «опікуна»
24 червень, 2014, 12:43