Нардеп з Волині «наїхав» на Порошенка

Нардеп з Волині «наїхав» на Порошенка
Українці не уповноважували Порошенка вести сепаратні переговори з терористами, - вважає народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

«Ні Майдан, ні українське суспільство, ні ті солдати, які зараз, ризикуючи своїм життям, вооють на Донбасі і відстоюють територіальну цілісність України, не давали президенту Петрові Порошенку мандат на сепаратні переговори з терористами», - цитує політика партійна прес-служба.

Так він прокоментував факт переговорів з терористами у Донецьку 23 червня за участю Віктора Медведчука, Нестора Шуфрича, Леоніда Кучми, Олега Царьова і представників ДНР та ЛНР.

«Мене, як громадянина України, не може не обурювати вчорашня поява таких одіозних персон як Кучма, Медведчук, Шуфрич, Царьов на офіційних переговорах про перемир’я з тими, хто вбиває українців. Ці особи давно мали б відповідати за свої вчинки перед судом і українським народом, а не сидіти за столами. Проте, за інформацією авторитетних ЗМІ, сьогодні ворог української незалежності і кум Путіна Віктор Медведчук активно відвідує Адміністрацію Президента», - каже свободівець.

«Одностороннє перемир’я не виконується. Сепаратисти поповнюють свої сили, нападають на українських військових. Все, що відбувається зараз, дуже нагадує зраду Революції гідності. Українці чекають на рішучу відсіч інтервентам і люстрацію влади, а не на реінкарнацію постатей з минулого і формування корумпованої олігархічної республіки», - додав він.

Анатолій Вітів констатував, що загалом динаміка розвитку подій на Донбасі і в українському політикумі є невтішною: «Треба визнати, що одностороннє припинення вогню, ініційоване Президентом, плавно перетікає у переговори з російськими терористичними бандами... В подальшому це загрожує як мінімум перетворенням Донбасу у другу Абхазію. Оскільки ні РНБО, ні Адміністрація Президента не може пояснити, що на переговорах робив Віктор Медведчук, це це більше посилює тривогу за долю України і змушує констатувати, що Майдан нічому не навчив багатьох політиків».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
уповноважили Порошенка вести переговори з терористами, пане Вітів, 9,5 млн. чол, які проголосували за нього.От до них претензії зараз треба виставляти, до цих зомбі, яких Майдан нічому не навчив!!! Право Порошенко!!! навчи розуму своїх виборців!!!
Відповісти
Ви депутатко,мягко кажучи,говорите неправду.В предвиборчій компанії Порошенко говорив,що він за декілька днів наведе порядок на Донбасі і жодних перемовин з терористами проводити не буде.Вчора протележною стороною переговорів були Болотов,Царьов яким висуното звинувачення в тероризмі і видано ордер на їх арешт.Більш того з української сторони були кроми Кучми,Медведчук і Шуфрич які проводили переговори закулісно від імені міліардера Порошенка.
Відповісти
Так я ж і кажу-декого Майдан нічому не навчив, бо як можна було мислити категоріями "Геть з трону олігарха - добро пожаловать олігарх на трон" і реалізувати це. Це ж абсурд.Знаєте, "жити по-новому" вміє дуже гарно говорити-але я просто ДИВУЮСЯ, як навіть інтелігентні люди могли повірити у його казки.І тепер можна скільки завгодно цитувати того, хто буде "жити по-новому",згадувати, що ж він там наобіцяв, але 90 % звичайних людей будуть таки "мучитися по-старому" + невирішене питання на Сході (бо просто "зливає" його)і довготривала війна з новими людськими жертвами. На жаль, ось так. Я думаю, Небесна сотня помирати передумала б, якби знала, що її зрадять живі в силу своєї недалекоглядності, вірячи місяць тому не у свій розум, а в намальовані брехливі рейтинги та екзит-поли. Так что нечего на зеркало показывать, коль р...жа....ну самі знаєте яка.
Відповісти
Світла пам'ять Небесній сотні і героям, які полягли за Україну. На всіх хто в нечесному бою ложить життя не своїх синів прийде суд божий.
Відповісти
проспись
Відповісти
Треба йому добавити, що хоронити своїх чоловіків та пам'ятати про їх подвиг волиняне можуть краще за всіх інших, то нема чого зупиняти кровопролиття, альтернативи війні "до переможного кінця" немає, і він готовий очолити роту свободівців - депутатів всіх рівнів, яких майдан навчив захищати свою гідність із зброєю в руках.
Відповісти
Цей нардеп Порошенку навіть в підметки не годиться. Але якось вже витримаємо до осінніх виборів.
Відповісти
a to ne bida sto desj djakujuchi zajavam i dijam svobodi maemo sto maemo, bo v nix vse lem jaziki sja chesutj,durnu svoju demahohiku rozvodjatj i teper insi majutj to vse rozxljobuvati!!!chomusj u svejcariji 3 derzhavni movi i vsim dodre!stobi ljudi ne zacikljuvalisj na ekonomichnix problemax im kinuli kostochku pid nazvoju nazionalizm,a vin vinikae de nema ekonomichnoji stabiljnosti!tipa"ne daj pozhratj a daj pogovoritj"
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині «наїхав» на Порошенка
24 червень, 2014, 13:16
У Луцьку вбили чоловіка
24 червень, 2014, 12:48