На Волині шукають псевдореволюціонерів, які займаються вимаганням

На Волині шукають псевдореволюціонерів, які займаються вимаганням
На Волині правоохоронці просять звертатися до них тих, хто постраждав від шахраїв, які видають себе за активістів «Правого сектору», «Самооборони» та «Автомайдану». Обіцяють допомогти.

Як відзначив сьогодні, 24 червня, під час прес-конференції начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига, на Волині можуть промишляти псевдоактивісти, які під прикриттям революції пропонують за певну суму захист, займаються вимаганням або й просто намагаються покращити свій фінансовий стан за рахунок інших.

Щоправда, як уточнив Петро Шпига, на Волині таких фактів ще не було зафіксовано. Переконує, що вказівку щодо такого свого звернення до мешканців області не отримував зі столиці, мовляв, це його власна ініціатива. «Є шахраї, які користуються подіями в країні», - пояснив Петро Шпига.

Очільник волинських міліціонерів розповів, що під час зустрічі з громадськими активістами на початку його роботи на посаді начальника обласного управління МВС, усі учасники домовилися, що діятимуть винятково в умовах правового поля.

Будь-які порушення, які будуть скоєні, зазначив він, розцінюватимуться як правопорушення, і порушників притягуватимуть до відповідальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та що ж тут шукати?! приїздіть до Володимира і забирайте Анатолія Сороку! він і досі гроші на Майдан і для Правого Сектора з базарників збирає!
Відповісти
Нарешті, треба вже давно поставити на місце ці громадські організації, які вирішили, що вже можуть керувати.
Відповісти
Останні новини
На Волині шукають псевдореволюціонерів, які займаються вимаганням
24 червень, 2014, 14:26