У Луцьку відновив роботу гральний заклад, закритий міліцією і «Самообороною»

У Луцьку відновив роботу гральний заклад, закритий міліцією і «Самообороною»
У Луцьку заклад, у якому громадські активісти та міліція вилучили ігрові автомати, знову працює у тому ж режимі, що й раніше.

Про це стало відомо сьогодні, 24 червня, під час прес-конференції начальника УМВС України у Волинській області Петра Шпиги.

До слова, у Луцьку активісти «Самооборони» ще у березні викрили діяльність двох підпільних ігрових клубів: на проспекті Грушевського, 30 та Молоді, 12. Клуби ніби закрили, автомати вилучили.

Як з’ясувалося згодом, один із цих клубів на проспекті Молоді, 12 і далі продовжує свою роботу у звичному режимі. Але працює як державна лотерея, має ліцензію, хоча туди впускають навіть о 1:00.

Як запевнив Петро Шпига, клуб дійсно має ліцензію і може працювати.

Однак, як відзначив посадовець, робочий день клубу має тривати з 8:00 до 22:00. У поле зору правоохоронців цей клуб вже потрапив, тож там перевірятимуть чим насправді займається заклад.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може вже пора легалізувати знову?
Відповісти
І хай займаються люди БІзнесом. Азартнозалежні - Грають, Бізнесмени - заробляють. Комусь шумлять відвідувачі - це питання до нашої міліції яка патрулює вулиці.
Відповісти
ще один на варшавці біля аптеки ківі
Відповісти
Якщо Шпига не може навести порядок , то руки в ноги сумку на плечі і геть з крісла.
Відповісти
На скільки мені стало відомо ,що це від фірми МСЛ (лото-забава). Автомати виглядають як автомати але юридично це велеикі електронні білети ))).на автоматах можна вибрати режим затирання лотареї або візуалізацію ігрового автомату ! На мою думку хай цей бізнес живе .треба контролювати кількість цих закладів , можна ввести квоти міській раді і їх продавати ! люди які полюбляють грати знайдуть де це зробити. а так хоч місто буде мати заробіток
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відновив роботу гральний заклад, закритий міліцією і «Самообороною»
24 червень, 2014, 15:47