На Волині за торгівлю наркотиками затримали майора

На Волині за торгівлю наркотиками затримали майора
Майор служби цивільного захисту збував особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області разом із маневицькими колегами в рамках кримінального провадження провели у 37-річного жителя Луцька дві оперативні закупівлі канабісу загальною вартістю 200 гривень, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Чоловіка затримали. Під час поверхневого огляду у нього вилучили ще два згортки з наркотичним засобом. Окрім того, проведено обшук у його помешканні, під час якого працівники міліції виявили близько 60 грамів канабісу.

Рятувальника одразу затримали, згодом щодо нього застосували домашній арешт.

"Під час розслідування встановлено, що посадовець у вересні 2013 року в обласному центрі збув особливо небезпечний наркотичний засіб вагою більше двох грамів 31-річний жительці Луцька. У подальшому жінку затримали на території Маневицької ВК №42 за те, що вона намагалася передати пакунок із наркотиками затриманому", – розповів начальник ВБНОН УМВС України у Волинській області майор міліції Володимир Костанюк.

Відомості про факт внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Особливо небезпечний наркотичний засіб" - Пха-ха-ха!!!)))))))))
Відповісти
Ахах...особливо небезпечний:)))
Відповісти
Костанюк, це той що за пьянку з Ківерців виганяли, браво, майдан привів нових керівників. Володимир не пий підсажуйся на коноплю, може злочина якогось в свому житті розкриєш
Відповісти