Волинські автоінспектори, звільнені за відмову їхати на Схід, збираються судитися

Волинські автоінспектори, звільнені за відмову їхати на Схід, збираються судитися
На Волині працівники ДАІ, яких звільнили через саботаж АТО, збираються поновитися на роботі через суд.

Про це сьогодні, 24 червня, під час прес-конференції розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Як відома, 13 працівників ДАІ на Волині відмовилися виїжджати у відрядження на несення служби на Схід у зону АТО. Це працівники взводу із забезпечення супроводження роти дорожньо-патрульної служби ДАІ, підпорядкованої Управлінню МВС України у Волинській області.

Через відмову нести службу в зоні проведення антитерористичної операції їх було звільнено з органів Міністерства внутрішніх справ.

За словами Шпиги, колишні працівники не змирилися зі своїм звільненням і збираються через суд поновитися на своїх посадах.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДАІ, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хитродупі волинські даїшники вирішили що треба "и нахєр серть и рыбку сьэсть" Нехай радіють,що їх в тюрму не посадили за дезертирство! І ще їм хватає нахабства назад до корита пертися! На будівництво підсобниками їх!
Відповісти
ганя герман учила племінника з гаі луцького..
Відповісти
Нехай дякують що не розстріляли. Падло!
Відповісти
може їм ще повернути назад тих п'яних гаішніків і прокурорів, які стільки людей повбивали за кермом на дорогах України і потім їх позвільняли заднім числом ! бидло!в процесі тої справи треба вияснити звідкіля взялися у кожного з них автівки, квартири, котеджі... а потім вже хай ідуть вулиці прибирати!
Відповісти
A що,лінь попрацювати в полі чи на будівництві,обовязково знову в гаї.
Відповісти
тіпа, відсиділись, чи готові їхати?
цирк, якийсь.
присягу дав, присягу - порушив, піди з миром.
оце тяга до грошей!!!
Відповісти
не мають ні стиду ,ні совісті.Як ви смієте ще тявкати-сидіть тихо і не вилазьте.Позоріще вам ...

Відповісти
Можливо нам піднесли інформацію про їх звільнення не правдиво і все було зовсім не так,ДАІ це корумпована структура,щось не поділили і їх просто підставили,та звільнили....
Відповісти
взяти назад на роботу і судити вже выйськовим трибуналом за не виконання наказу
Відповісти
Я теж чув ,що їх не за це звільнили,вони всі з одного взводу який нове керівництво вирішило замінити на своїх.
Відповісти
І правильно роблять, що судитись будуть, на якіх підставах міліціонерів на війну відправляти. На війні військові в танках воювати повинні, а не гаїшники на ланосах. Хай Аваков свого сина на блок-пост поставить без бронежилета, без патронів і щоб вони три дні не привозили.
Відповісти
Якого ти хера в гаїшнікі/менти прийшов??? Гроші заробляти??????? НАХ!
Відповісти
Не хай Шпига пояснить чому він розігнав взвод супроводження,щось сильно він боїться що хлопці будуть судитися,добивається щоб суд не реагував на їхні звернення!!Ось тобі Європа,і міліція прозора,без корупції......
Відповісти
ми платим і тим що в луганську на ланосах і цим заплатим..навіть місцеві ВГТРК які ведуть передачі і роблять для новокуйбашевскіх і ті фінансуються з держбюджету..а такі поняття як присяга пагони..то таке просто й там звільняють ..то вже коли явно возглавив групу і дав пару інтервю первому каналу а так всьо путьом..як казав два місяці назад аваков-якщо їх звільнити то підуть на другу сторну-і пішли з автоматами або з пєстіками..роблять екскорт на ланосах щоб скоріше иогли камази доїхати..а ви тролі пацифіцируйте і дальше..нащо война -будим жити мірно..просто станем росіянами-савєтского проісхождєнія.
Відповісти
Говорити можна багато, але загально-визнаний факт, що в ДАІ ніхто просто так не йде. Мета і ціль- фінансове збагачення! Я не хотів ніколи в даному підрозділі працювати, оскільки не зміг би фактично займатися рекетом. Проблема не в цих 13 нещасних і "пузатих", а в тому ,що ми як народ не довершили розпочату революцію! От вони і хочуть повернутися до чарівної палки! Не здавайтеся!!!
Відповісти
Говорити можна багато, але загально-визнаний факт, що в ДАІ ніхто просто так не йде. Мета і ціль- фінансове збагачення! Я не хотів ніколи в даному підрозділі працювати, оскільки не зміг би фактично займатися рекетом. Проблема не в цих 13 нещасних і "пузатих", а в тому ,що ми як народ не довершили
розпочату революцію! От вони і хочуть повернутися до чарівної палки! Не здавайтеся!!!


Відповісти
Останні новини
Волинські автоінспектори, звільнені за відмову їхати на Схід, збираються судитися
24 червень, 2014, 16:00