Майже половина українців проведуть відпустку вдома

Майже половина українців проведуть відпустку вдома
Кількість українців, які свою літню відпустку мають намір провести вдома, за останні три роки не змінилася і складає 45%.

Про це свідчать дані соцопитування КМІС, проведеного на початку травня, - пише Дзеркало тижня.

Дослідження показало, що не мають можливості відпочивати 17% українців. У 2013 таких було 21%, а у 2011 році - 23%.

Планують поїхати відпочивати 23%. На першому місці за популярністю - відпочинок у Карпатах або в інших туристичних місцях України 7%. На дачах збираються відпочити також 7% опитаних. До родичів у село планують їхати 4% респондентів.

Незважаючи на окупацію Криму, 2% опитаних українців планують відпочивати саме там. Кількість тих, хто планує поїхати відпочивати за кордон, становить 3%. Не визначилися з відпусткою 15% опитаних (це вдвічі більше, ніж у 2013 році).

КМІС проводив соцопитування з 29 квітня по 11 травня. Методом особистого інтерв'ю опитано 2022 респондентів, що мешкають у 110 населених пунктах усіх областей України (за винятком АР Крим) за стохастичною вибіркою, репрезентативною для населення України старше 18 років.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн-ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% - для показників близьких до 25%, 2,0% - для показників близьких до 10%, 1,4% - для показників близьких до 5%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.