Хто стане новим Міністром оборони?

Президент України Петро Порошенко продовжує заповнювати свої кадрові квоти: серед претендентів на пост Міністра оборони називають власника ТМ "Наша Ряба", медіамагната, а також найближчих соратників Юлії Тимошенко.

Про це з посиланням на власні джерела пише видання Левый берег.

Президент Петро Порошенко продовжує заповнювати кадрову шахматку. Цілком ймовірно, він запропонує Верховній Раді призначити міністром оборони бізнесмена Юрія Косюка, власника агрохолдингу "Миронівський хлібопродукт", який виробляє куряче м'ясо під торговою маркою "Наша Ряба".


За інформацією джерел в процесі обговорення на цю посаду також розглядалися кандидатури колишнього першого віце-прем'єра і глави СБУ Валерія Хорошковського, спікера Верховної Ради Олександра Турчинова і нардепа, колишнього в.о. голови Адміністрації президента Сергія Пашинського.

Зараз посаду в.о. міністра оборони займає кадровий військовий Михайло Коваль.

Косюк народився в 1968 році, закінчив Київський інститут харчових технологій. У 1998 році він заснував холдинг "Миронівський хлібопродукт", який до теперішнього часу став одним з найбільших в Україні. Основна діяльність групи - розведення птиці та виробництво продуктів з м'яса курки. Ключові бренди - "Наша Ряба", "Легко!", "Сертифікований Ангус", "Фуа Гра".

Згідно з останнім рейтингом Forbes, статки Косюка становить $ 1,3 млрд (як і у Порошенка), він входить до десятки найбагатших людей України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цю країну таки врятує кінець світу...
Відповісти
це її хоббі....
Відповісти
Ото навоюємо. Кандидатури на підпис капітуляції.
Відповісти
те саме,що призначити міністром Звягільського.
Відповісти
А де в нього військова служба?
Відповісти
"За інформацією джерел в процесі обговорення на цю посаду також розглядалися кандидатури колишнього першого віце-прем'єра і глави СБУ Валерія Хорошковського, спікера Верховної Ради Олександра Турчинова і нардепа, колишнього в.о. голови Адміністрації президента Сергія Пашинського" - ???? То вже краще відразу призначити Міністром оборони України Медведчука. Вони вже зовсім там подуріли, чи це фейкова інфа?
Відповісти
Тоді зразу готуйте капітуляцію ,кадри бляха муха,то капець ,то капець.
Що ж так боїтеся Гриценка,любі свині.
Відповісти