В інтернет потрапило невідоме досі відео загиблого під Волновахою комбата з Волині

В інтернет потрапило невідоме досі відео загиблого під Волновахою комбата з Волині
На відео, знятому журналістами у військовій частині у Володимирі-Волинському ще на початку березня, загиблий під Волновахою майор Леонід Полінкевич розповідає, як волиняни допомагають відновлювати техніку армії.

Відео оприлюднило видання Нововолинськ Діловий.

Ще у перші тривожні дні весни, відвідуючи військову частину у Володимирі-Волинському, ми зіштовхнулися з молодим тридцятилітнім майором Полінкевичем. Він завзято допомагав нововолинським волонтерам у організації ремонту бойової техніки, пише видання.

Згодом відзняте відео осіло у нетрях редакційного архіву "Нововолинська Ділового". Днями, проводячи оптимізацію дискового простору, журналісти натрапили на звернення нині покійного Леоніда Полінкевича.

Молодий комбат загинув 22 травня у бою із терористами під Волновахою. Як і волонтери, солдати згадували його зі слізьми на очах.

Журналісти вважають, що це відео достойне уваги широкого загалу, адже ще раз засвідчує ту небайдужу патріотичну позицію, якої дотримувався молодий комбат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не поняла, война на востоке началась с 20 апреля, а технику начали готовить еще зимой, лихо получается.
Відповісти
краще б йшла далы выдбылювати своэ волосся. До чого тут Восток? Йдеться про ты часи, коли твоъ родичы Крим выдбирали....
Відповісти
Лорочка, вы хоть раз в военных боксах были? Там бетон везде. Там и летом в бушлате, зябко и писец как сыро. И далеко не зима это. Кстати, уже в Марте в Донецке, были трупы на митингах.
Відповісти
Перевожу для особо одаренных : в первые тревожные дни войны... Слава Героям Украины ! Мы никогда не забудем "помощь братьев " с Востока. Для путлера главное сохранить свою власть и миллиарды, а людские жизни и судьбы его никогда не интересовали.





Відповісти
Герои не умирают!!
ГЕРОЯМ СЛАВА!!
Відповісти
вiчна слава !!!
Відповісти
ЦАРСТВО НЕБЕСНОЕ!
Відповісти
Подивіться в чому вдягнутий МАЙОР нашої армії під час несення служби.
Яка армія, де вона візьметься? Може нормальний розумний мужик піти працювати в армію за 1500-2000 грн.? А сімья хай якось сама на себе заробляє? Низький поклін тим, хто зараз добровільно служить в нашій армії. Це інакше як самопожертвою не назвеш. Ще й у випадку смерті не факт, що тих пару рублів так просто віддадуть сімьї...
Відповісти
Боже, які люди пішли з життя за
Україну...
Відповісти
Останні новини
В інтернет потрапило невідоме досі відео загиблого під Волновахою комбата з Волині
24 червень, 2014, 20:54