Можемо достороково вийти з перемир’я, – Порошенко

Можемо достороково вийти з перемир’я, – Порошенко
Президент України Петро Порошенко заявив, що не виключає: режим припинення вогню може бути скасований достроково, зважаючи на постійне його порушення контрольованими ззовні бойовиками.

Про це йдеться у повідомленні на сайті президента.

24 червня бойовики, всупереч власним обіцянкам дотримуватися режиму припинення вогню, даним у Донецьку на зустрічі з представниками Тристоронньої контактної групи, збили гелікоптер Збройних Сил України і спричинили смерть дев’яти людей.

З моменту оголошення мирного плану Президента терористи 35 разів відкривали вогонь по українським військовим.

Президент України Петро Порошенко увечері 24 червня під час зустрічі з керівниками силових структур віддав наказ без жодних коливань відкривати вогонь у відповідь.

Глава держави не виключає, що режим припинення вогню може бути скасований достроково, зважаючи на постійне його порушення контрольованими ззовні бойовиками.

Президент сподівається на проведення 25 червня чотиристоронньої телефонної конференції за участі Федерального Канцлера Німеччини Ангели Меркель, Президента Франції Франсуа Олланда та Президента Росії Володимира Путіна.

Петро Порошенко розраховує, що наслідком цієї розмови стануть практичні кроки Росії із забезпечення роззброєння та відкликання найманців з території України, а також запровадження надійного режиму безпеки на кордоні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може все! Тільки нічого не зробить...
Відповісти
...Путлеру,будь-кому з російських політиків??? НІ!!! Чи,багатьом українським політикам та можновладцям??? НІ!!! Особливо - регіоналам і комуністам?! Та це ж - ЗАПРОДАНЦІ та ВОРОГИ України!!! ЯКЩО ТЕРОРИСТИ НА ДОНБАСІ СКЛАДУТЬ ЗБРОЮ - БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ ВІЙНИ.ЯКЩО АРМІЯ УКРАЇНИ СКЛАДЕ ЗБРОЮ - БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ УКРАЇНИ !!!
Відповісти
Останні новини
Можемо достороково вийти з перемир’я, – Порошенко
24 червень, 2014, 22:55