Депутати завершили «війну за «Варшавку»

Депутати завершили «війну за «Варшавку»
Депутати Луцької міськради підтримали рішення про втрату чинності попереднього рішення щодо розірвання договору оренди землі на Завокзальному ринку із Волинською облспоживспілкою.

Таке рішення підтримали на сесії 25 червня.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що у роботі тимчасової комісії міськради із перевірки діяльності облспоживспілки не врахували чимало порушень, які їй закидали.

А його колега Юрій Вега відзначив, що діяльність такою тимчасової комісії взагалі не має юридичної сили, бо комісії можна створювати лише із депутатів, натомість там були й представники бізнесу та громадських організацій.

Натомість депутат Роман Романюк закликав підтримати облспоживспілку, бо рішення про розірвання договору із нею не було обґрунтованим. Він нагадав, що тимчасова комісія міськради не виявила значних порушень у роботі спілки.

Обранець громади вважає, що люди, які зацікавлені у розірванні договору, мають приватні інтереси у створені на її місці комунального ринку, «але обгрунотованих підстав розривати немає».

Підприємець В'ячеслав Орлов попросив депутатів підтримати скасування розірвання договору, мовляв, посиленою увагою до спілки вони постійно заважають підприємцям нормально працювати.

Орлов пояснив, що «базарники» вклали багато грошей та часу в благоустрій ринку, а тепер землю можуть передати в оренду іншим суб’єктам, тому підприємці втратять свої інвестиції.

Представник «опозиційних» до облспоживспілки підприємців Олександр Пасічник розповідав про порушення, які, за його словами, допустила спілка за роки співпраці із підприємцями. Зокрема, заявив про розкрадання коштів, невчасну розробку плану реконструкції ринку та інші зловживання.

Зрештою, депутати таки підтримали облспоживспілку мінімальною кількістю голосів. «За» проголосували 26 обранців громади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
обласний союз дрібних злодіїв!
Відповісти
Успіхів хабарникам та "рішалам"!
Відповісти
дістали комісії і депутати, дайте нам спокійно працювати. оренда на ринку найнижча в місті чому про це ніхто не скаже.
Відповісти
горгут-це корова) романюка і він її доїть, а всякі там комісії, це так, показуха що міськрада працює
Відповісти
В нас підприємці мозохісти))))
Відповісти
I have the power!!!
Відповісти
Останні новини
Депутати завершили «війну за «Варшавку»
25 червень, 2014, 11:22
Царьов приїхав у Київ, - ЗМІ
25 червень, 2014, 11:04