У Луцьку закликають відмовитися від «Бандерштату» через війну

У Луцьку закликають відмовитися від «Бандерштату» через війну
Депутат Луцької міськради Олександр Пиза закликав організаторів фестивалю «Бандерштат» відмовитися від його проведення через війну на сході країни.

Про це він заявив під час сесії міськради у середу, 25 червня.

За совами Пизи, у такий час «не варто гратися у фестивалі та концерти», тому він закликав за гроші, які витратять на фестиваль, купити бронежилети і каски.

Пиза нагадав, що на сході постійно обстрілюють волинян, і їм, як ніколи, потрібний захист.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гузь-на схід !
Відповісти
ні фажизму
Відповісти
бендераштат понад усе!
Відповісти
Підтримую однозначно!
Відповісти
Пиза - будь послідовним
відкривати порт-сіті під час війни це норма
проводити фестиваль патріотичний - це зло

не будь дурним
Відповісти
Правильно. Якщо Гузь хоче проводити фестиваль, то нехай викладе свої грошики і гроші меценатів, а не на бюджетах шикує, як на міському, так і на обласному. Кумарить!
Відповісти
Вірно говорить,досить фестиваліти.....
Відповісти
Бандерштат - це єдине хороше,що проводиться в Луцьку,і не треба його закривати! Хай наші любі депутати,на чолі з Пизою, краще роти свої трохи позакривають і почнуть жити не на таку широку ногу,як звикли,або хай шурують на схід. Закриттям патріотичних фестивалів ви нічого не доб'єтеся.
Відповісти
Досить себе піарити. Краще працюйте, а то ще не встигла вийти стаття про відміну фестивалю вже бігом настрочили виправдання.
Відповісти
Мене от дивує, чому Гузь і Данильчук досі відсиджуються на Волині? Таких депутатів і чиновників легко можна замінити на їх посту. А от з їхнім талантом надихати людей на боротьбу з ворогами, зі знаннями декалогу українського націоналіста, де " здобудеш українську державу, або згинеш в боротьбі за неї" і "пімсти смерть великих рицарів" треба бути на передовій ви ж бо більше 10ти років цьому вчили патріотичну молодь, вишколювали на таборах з алярмами і рештою спецефектів. Хлопці, ваше місце там, а не серед тусуючої молоді. Дякуємо, завдяки вам є багато свідомих, пора відстоювати інтереси держави в реалі -ви ж цьому вчили, чи у владних кабінетах це забулось. Ваш талан надихати був би безцінним і гутірки серед військовослужбовців були б корисні. При всій повазі, який зараз Бандерштат на Волині?! Він має бути на сході-ділом!перемога над окупантами -найкращий урок патріотизму!
Відповісти
А "караоке на базарі" - це норма??? За підтримки Партії Розвитку... ті ж самі регіони тільки в профіль
Відповісти
Знайка знає, що пише. Все так і є. Саме час не фестивалем, а ділом. А кошти бюджетні і без того є куди витратити. А якщо ше й глибше копнути, чому це за бюджетні? Тільки "інші джерела".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку закликають відмовитися від «Бандерштату» через війну
25 червень, 2014, 11:41