У виконкомі Луцькради - зміни

У виконкомі Луцькради - зміни
Депутати Луцької міської ради підтримали рішення про включення у склад виконкому ради директора Луцького картонно-рубероїдного заводу Олександра Шараєва.

Таке рішення ухвалили під час сесії у середу, 25 червня.

Нагадаємо, Шараєв став членом виконкому замість директора «Луцьксантехмонтаж №536» Віктора Чорнухи.

Під час обговорення цього питання депутат Андрій Осіпов нагадав, що Чорнуха, «був одним із найбільших прогульників», тому висловив сподівання, що Шараєв не буде брати із нього приклад, який у відповідь пообіцяв регулярно ходити на засідання виконкому.

Андрій Осіпов також зауважив, що Шараєв є благодійником, зокрема, передавав гроші на лікування поранених на Майдані, тому попросив підтримати його кандидатуру.

Натомість міський голова Микола Романюк дякував Віктору Чорнусі «за роботу у виконкомі».

Романюк нагадав, що Чорнуха виділив більше трьох мільйонів на бронежилети та техніку для армії, а також направив у Збройні сили будівельні крани.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
директор Луцького картонно-рубероїдного заводу Олександр Шараєв - це людина з банди Януковича, у них система скупки усіх КРЗ по Україні, а Вам шановна редакціє пораджу провести своє власне розслідування, і неадіюсь в майбутньому висвітлите хто є хто чи кого проміняли на кого?!
Відповісти
От було б гарно, щоб та "банда" скупила шовковий та Богдан, і щоб вони працювали як КРЗ нині. І Марія собі роботу знайде корисну для суспільства))
Відповісти
От мені цікаво звідки Ви знаєте,що це людина з банди Януковича?Чи вже всіх хто при владі під одну планку..?І звідки знаєте їхню систему скупки усіх КРЗ?З Вами хтось ділиться їхніми планами??
Відповісти
Останні новини
У виконкомі Луцькради - зміни
25 червень, 2014, 12:23