Уряд України взявся за будівництво «стіни» на кордоні з Росією

Уряд України взявся за будівництво «стіни» на кордоні з Росією
Уряд України на засіданні в середу прийняв рішення про необхідність інженерно-технічного обладнання кордону між Україною та Росією.

Про це повідомив журналістам у середу міністр кабінету міністрів Остап Семерак, але не уточнив деталей і подробиць такого обладнання, - пише Gazeta.ua.

Раніше Рада національної безпеки і оборони України доручила Кабміну опрацювати заходи щодо односторонньої демаркації російсько-українського кордону.

"Ми прийняли відповідні рішення щодо інженерного устаткування державного кордону. На жаль, ця частина засідання кабінету міністрів була закритою. Єдине, про що я хотів би проінформувати, - це про те, що прийнято рішення щодо конкретних кроків покращення та забезпечення безпеки українського державного кордону на ділянці між Україною і Російською Федерацією", - сказав Семерак.

Рада національної безпеки і оборони України від 16 червня прийняла рішення провести демаркацію усього кордону з Росією. Як заявив секретар РНБО Андрій Парубій, йдеться про будівництво необхідних споруд та демаркацію не тільки на ділянках, де йдуть бойові дії, а по всій протяжності кордону.

Крім того, Державна прикордонна служба України створює у своєму складі снайперські підрозділи для охорони державних рубежів, повідомив Парубій.

Раніше мільярдер, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігор Коломойський запропонував президенту України побудувати укріплювальні загородження на кордоні України та Росії.

Проект загородження передбачає установку суцільного металевого паркану з високоміцної сталі з колючим дротом. Підходи до загородження повинні перегороджувати ровами і колючим дротом як з російського, так і з українського боку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розбудовуйте Неньку! Ох і запануємо....
Відповісти
жидо-бендерів в динаміці...
Відповісти
Останні новини
Уряд України взявся за будівництво «стіни» на кордоні з Росією
25 червень, 2014, 16:56