У Луцьку за собачі екскременти можуть оштрафувати на 800 гривень

У Луцьку за собачі екскременти можуть оштрафувати на 800 гривень
Працівники муніципальної дружини Луцькради мають право оштрафувати на 800 гривень хазяїна собаки, який не прибрав за своїм улюбленцем.

Такі зміни у "Правила утримання тварин у м.Луцьку" внесли депутати міськради під час сесії у середу, 25 червня.

Також у змінах до Правил передбачили поділ собак на категорії, від яких залежить, чи можна собак вигулювати без повідку, або без намордника.

Так, у додатку до рішення собак поділяють на "спокійних" та "Потенційно небезпечних". До "спокійних" належать тварини до 45 сантиметрів на зріст, а також такі породи:

До потенційно небезпечних відносять собак вищих за 45 сантиметрів, а також:

Тому "собак з підвищеною агресивністю та потенційно небезпечних мають вигулювати лише на повідку та в наморднику", - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, раніше у КП "Ласка" розробили проект створення у місті 12 зон для вигулювання собак.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і як завжди за цим ніхто не слідкуватиме... всім НАСРАТЬ на ці всі писульки...
Відповісти
Як почнуть полiцаi кийками лупцювати то почне доходити.
Відповісти
Титанический труд наших депутатов.Сколько сил,сколько умения отдают они для решения глобальных вопросов для Луцка.Улицы переименовывают,завокзальный рынок слили (бобло есть бобло)разве откажешься.А сейчас главнейший вопрос для стратегии Луцка решили,одели намордники собакам.
Відповісти
А почему не вписали Шит-цу она тоже спокойная пусть они выучат всех собак а потом печатают на бумажках
Відповісти
Щось мені не зрозуміло?! Поясніть мені, це я маю вигулювати свою собаку, яка знаходиться у другому списку, у відведених місцях у наморднику і на повідку? Чи як? А з вуличними собаками, що робити, носити з собою травматичну зброю і відстрілювати?
Відповісти
Бред, чумашедшего! Я плачу за собаку налог! У меня к примеру собака зарегистрирована, а у кого собака не имеет регистрации как быть с этими людьми? Я что должна за них платить?! А еще один ньюансик, если гадят бездомные собаки, кто за них платит штраф?!
Відповісти
очистіть міські ринки від бродячих псів, а тоді уже беріться за власників. Бо у нас держава завжди шукає "крайніх" там де можна щось урвати. На водія завжди знайдуть управу, бо він з документами і нікуди не дінеться, а от обараніла свинота, через котру теж трапляється купа пригод нікому не потрібна. Що з нього візьмеш. Ще й мороки купа. Щенята і шерсть собача з блохами у лотках для продуктів на наших ринках це нормально. І санстанції не побачиш, а от до дядька з породистим псом пристібатись - запросто. Знайшов гроші на собаку, знайде і на штраф.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку за собачі екскременти можуть оштрафувати на 800 гривень
25 червень, 2014, 19:25