Луцька міні-Міс Планета перевертає дім догори дриґом і займається боксом. ФОТО

Луцька міні-Міс Планета перевертає дім догори дриґом і займається боксом. ФОТО
Лучанка Анюта Климовець, переможниця міжнародного конкурсу краси і талантів «Little Miss&Mister Planet 2014», з чотирьох років займається вокалом і танцями, грає на фортепіано, а з лютого цього року ще й відвідує модельну школу.

Дівчинці 10 років, - пише ТРК Аверс.

Юна лучанка вже встигла взяти участь у 5 конкурсах краси.

Вперше Анюта Климовець засвітилася на конкурсі «Міні-модель України» у Харкові, далі вона – учасниця «Міні-міс Євросоюзу» у Чехії, після цього Аню обирають принцесою Луцька. Четвертий конкурс для дівчинки відбувся у Києві, де їй присудили титул «Міні-міс Україна Планета».

І ось нарешті найвище міжнародне визнання: маленька лучанка у Болгарії стала першою принцесою планети-2014. Основним критерієм свого успіху Анюта вважає те, що зовсім не боїться сцени.

«Я на сцені, як вдома. Мені не страшно, то тільки мама завжди переживає і нагадує: «Аню, зроби все правильно!» – ділиться думками дівчинка.

Загалом захоплення Анюти Климовець модельною справою почалося з любові до фотосесій. Лучанка може позувати перед об’єктивом камери цілісінький день, і це її зовсім не втомлює, а навпаки, приносить задоволення.

Однак модельна справа – не розвага, а чимала праця над собою. Саме це й засвідчив конкурс краси і талантів «Little Miss&Mister Planet 2014», який пройшов у Болгарії. Протягом чотирьох днів учасники із різних країн світу мали виконати ряд завдань.

«Першого дня у нас було інтерв’ю із журі, потрібно було англійською розповісти про себе і свою країну перед 15 членами журі з різних країн. Окрім візитки англійською, я попросила дозволу представити себе і свою країну ще й українською. Мені дозволили, а після того як я закінчила, член журі із Франції сказала, що хоча вона не розуміє української, але переконана, що візитка рідною мовою є для мене дуже важливою. На другий день учасникам організували фен-шоу, де вони демонстрували свій стильний одяг, а третього дня відбувалися змагання у шоу талантів. Моїм творчим номером була пісня «Українка-волинянка», яка увійшла у десятку кращих номерів, тож із нею я згодом ще й виступала на гала-шоу. Крім цього, на четвертий конкурсний день учасники представляли свої костюми на морську тематику», – розповіла Анюта Климовець.

Лучанка презентувала членам журі костюм «Морська планета». На голові у дівчинки красувався корабель, а сукня складалася із двох частин – корсета, який символізував пісок, та спідниці, яка нагадувала морські хвилі та була розшита натуральними раковинками і морськими зірками. До речі, втілити ідею цієї сукні в життя Анюті Климовець допомогла креативний дизайнер із Луцька Ірина Тимчук.

Також конкурсанти мали змогу продемонструвати національні костюми своїх країн. Аня в українському костюмі та розкішному вінку була просто неперевершеною.

Незважаючи на виснажливі 5-годинні репетиції щодня та мовний бар’єр, який поставав перед учасниками конкурсу, Анюта подружилася мало не зі всіма дітьми, які приїхали боротися за перемогу, і стала абсолютною фавориткою деяких членів журі «Little Miss&Mister Planet 2014».

Додому з Болгарії Аня Климовець привезла чимало ексклюзивних подарунків, якими її обдарували самі ж учасники, а також головний приз конкурсу – іграшкову панду.

До слова, лучанка, незважаючи на свій юний вік, іграшками майже не грається, адже щодня у дівчинки напружений графік: сольфеджіо, співи, заняття у школі, танці, модельна справа. При цьому ввечері, як зізнається перша принцеса планети-2014, вона встигає ще й дім догори дном перевернути.

Поділилася Аня і своїми маленькими секретами успіху та краси. Так, в арсеналі лучанки – щира усмішка, ввічливість, спостережливість, вміння тримати зоровий контакт із людьми, розкутість та відсутність страху перед сценою.

У майбутньому дівчинка мріє стати співачкою або танцюристкою, планує й надалі відвідувати модельну школу, побувати в Діснейленді, досконало вивчити англійську мову, а на дозвіллі ще й займатися боксом.

А тим часом обличчя Анюти Климовець вже успішно прикрашає обкладинки і сторінки глянцевих журналів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хватить вже цю малу звІзду піарити!!! Скажіть батькам . хай замість того щоб башляти Волиньпосту , віддадуть ті кошти в дитячий будинок.
Відповісти
Нічого особливого у дівчинці немає. То матуся старається - пропихає її всюди за шалені гроші. Запитайте скільки заплатили Аверсу за рекламу? Вона ще й по газетах ходить, і просить, щоб писали про її доцю. Є набагато гарніші й талановитіші діти, але вони не мають грошей та блатів, та й не прагнуть "випендруватися"
Відповісти
батьки молодці, що займаються дочкою! але є велике АЛЕ! не потрібно забувати, що вона дитина! "незважаючи на свій юний вік, іграшками майже не грається, адже щодня у дівчинки напружений графік" АГОВВВВВВВ це ж жах, навіщо дитині такий напружений графік, дитинство має бути в міру безтурботним!
П.С. погоджуюсь з попередніми коментарями, що останнім часом аж занадто багато пишуть чи друкують про цю дівчину. Це вже суцільне нав"язування! Тим більше всі знають скільки потрібно платити за першу сторінку на журналах Луцька і на інет-виданнях! Розумію, що батьки дуже люблять свою дитину, але треба мати міру у всьому!
Відповісти
журналісти, агов, реально, вже всіх тошнить від цієї малої у всіх виданнях, ну раз написали, ну два, ну не десять.... Майте совість
Відповісти
Це все ж обман, а перемога удівчинки з Тернополя.Перш чим писати перевіряйте інформацію

Відповісти
Заздрість - паскудна штука
Відповісти
те що Ви називаєте талантом - елементарна наглість) лізти до всіх в очі і вилазити РЕАЛЬНО на шию суддям - не кожна дитина навчена) це дійсно треба мати талант))
Відповісти
Знаєте, також дуже часто бачу її на сторінках Луцьких видань, і скажу що ніякого особливого таланту чі вроди вона не має..звичайна 10-ти річна дівчинка. Батькам раджу схаменутися з цією "популярністю". Нещодавно побачила її на вулицях міста, то вона доволі зухвало поводила себе, далеко таки не на свій вік, і статус.
Вона ще і батькам жару дасть, як підросте, якщо так "пестити" та "любити" будете)
Відповісти
нічого путнього з неї не буде! Можете хоч кожен день писати про якісь космічні досягнення, які їй купляють батьки - це так певно любов проявляють чи хизуються...чим?) Боронь Боже мати таку горгону вдома чи в школі в класі...
Відповісти
я в шоці з цих коментарів.напевно їх пишуть мами які дуже заздрять! Займайтеся краще з своїми дітьми, бо в кожної дитини є якийсь талант!
Відповісти
Останні новини
Луцька міні-Міс Планета перевертає дім догори дриґом і займається боксом. ФОТО
26 червень, 2014, 13:07