Депутати-прогульники зірвали засідання комісії Волиньради

Депутати-прогульники зірвали засідання комісії Волиньради
Депутати Волинської обласної ради зірвали засідання комісії, бо забули на нього прийти.

Про це сьогодні, 26 червня, заявив голова комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю Володимир Навроцький.

Навроцький обурився, що один із членів комісії, депутат Сергій Слабенко мав бути доповідачем з 12 питань із 17, які значилися у порядку денному, але не прийшов.

Він навіть зателефонував Слабенку, щоб той дав пояснення чому не прибув. Відповідь ошелешила голову комісії: «Або мені про це засідання ніхто не сказав, або я про нього забув», - так пояснив свою неявку Навроцькому депутат-прогульник.

Інцидент викликав бурю емоцій у Володимира Навроцького, він оголосив, що засідання не може відбутися через несумлінних депутатів. Як відзначив обранець громади, комісію проігнорували Володимир Дибель, Віталій Павлов, Віктор Радчук та Віктор Коротун.

«Якщо вони не хочуть працювати в комісії й виконувати депутатські повноваження, нехай їх складуть», - заявив Навроцький.

Таку поведінку своїх колег, голова комісії охарактеризував як неповагу до тих членів комісії, які з відповідальністю ставляться до своїх обов’язків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Депутати-прогульники зірвали засідання комісії Волиньради
26 червень, 2014, 15:08