У Луцьку мерію просять скасувати фестиваль

У Луцьку мерію просять скасувати фестиваль
Міського голову Луцька Миколу Романюка проситимуть скасувати фестиваль "Місто Розваг".

"На сході нашої країни гинуть герої, а в той час в Луцьку організовується жалюгідне дійство - дискотека, салют, КВН. І все це за підтримки міської влади!" - пише в Facebook активіст громадської організації "Батьківщина молода" Роман Перванчук.

"В час, коли йде війна, хтось збирається святкувати... Що святкувати? Знищення двох сотень наших героїв, чи можливо смерть 10-місячної дитини?", - запитує він.
"Завтра "Майданівські" організації міста, а також громада відправлять відкритий лист на ім'я міського голови Романюка М.Я. з вимогою заборонити проведення даного блюзнірства. Сподіваюсь, Пан Голова прийме правильне рішення і в суботу добровольчим батальйонам Азов та Айдар не доведеться припиняти все силоміць. Дорогі жителі Луцька, пора вже нам навчити міського голову шанувати полеглих героїв!!!" - додав Перванчук.

Як відомо, старт фестивалю "Місто розваг" запланували 28 червня о 12:00 на Театральному майдані Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І коли будете писати листа, шановні патріоти-націоналісти, не забудьте за "Бандерштат" згадати. Бо більшого блюзнірства, як називати пропагандою укр культури махання патлами і штурханину п*яних неформалів, годі і вигадати. Особливо в час війни. Але, соррі, як же ж тоді без піару і бабла залишитись? Гудзик такого не допустить...
Відповісти
Ящо відмінять Бандерштат і всі решта концерти то буде правильно, але коли перванчук просто зясовує стосунки з організаторами заходу місто розваг то це інші речі. Перванчук вимагав бути в долі і йому відмовили от тепере і починає мутити воду...

ось такі у нас лідери)
Відповісти
І звідки у Вас такі факти з'явилися на рахунок долі та Перванчука?
Відповісти
Відмінити, щоб ніхто не був у долі.
Відповісти
жалюгідне блюзнірство і лицемірство. ревалюціонери, вийміть зі свого ока скалку. Скасуйте бандерштадт і тоді про щось говоріть.
Відповісти
Такого "блюзнірства" як КВН, дискотека та феєрверк - не буде, я говорив вчора із організаторами.
Проект "Місто розваг" є культурно - патріотичним заходом, який тільки й надихає на патріотизм наших землян. А оскільки цей проет охоплює всі вікові категорії, тому патріотизмом буде надихатись не тільки студенти, а й маленькі діти та старші люди.
P.S. Захід буде починатись не на Тетральному майдані, а в парку ім. Лесі Українки.
Відповісти
Правильно !!! Нехай скасують - тому що не до гулянок в такий момент...
Відповісти
бери автомат і дуй на схід,а перед тим посип голову попелом і облий сечею.ЖИТТЯ НІКОЛИ НЕ КІНЧАЄТЬСЯ.не подобається-сиди вдома
Відповісти
скасувати всі масові гуляння...
Відповісти
фестиваль "Лєнінштат" нехай та сволота комуняцька заглохне.
Відповісти
Всі, хто тут "умнічає", а чому ви не на Сході зараз? Замість того, щоб виясняти стосунки з Міським Головою та оргами фестивалів, їхали б на Схід.
Навіть під час Другої світової для солдат влаштовували вечори танців та розваг. Тому що поки політики воюють і маніпулюють людьми у своїх інтересах, життя продовжується. Не можна, щоб діти і молодь звикали до війни. Не можна жити війною. Не можна сприймати війну як належне. Не можна заборонити людям веселитися і радіти та змусити їх плакати. Що краще: сидіти перед телевізором чи вийти в місто і відпочити від суцільного телевізійного кошмару в кругу сім"ї та друзів?
Відповісти
люди гинуть, а їм веселощі давай.Скасувати всі масові гуляння..
Відповісти
а як вам ось це: http://vk.com/lutskmolod , значить одним можна і їм підтримка і респект, а інші це верх цинізму!!! так що це за вибірковий підхід, скажіть мені панове патріоти???
Відповісти
Це не голова а підголовок!!!
Відповісти
А дійсно чому то Бандерштат має відбутись а всі інші фестивалі ні, якщо війна то віна. А якщо такі розумні то робіть вхід вільний, або на крайняк зароблені гроші передайте на армію чи сім'ям загиблих. А то виходить шо "кое хто" під шумок щей бабла косане лишній раз. Квитки продаватимуть, гроші з місцевих бюджетів виділятимуть, спонсорів шукатимуть. Оце так жити по-новому?
Відповісти
Тоді і Бандерштат нехай відміняють!
Відповісти