Лучани скаржаться на аварійні сходи

Лучани скаржаться на аварійні сходи
Лучани скаржаться на аварійні сходи, які ведуть до будинку на проспекті Волі, 56.

У п’ятиповерхівці здебільшого проживають люди літнього віку, - пише ТРК «Аверс».

Їм страшно підійматися сходинками, які через сильну дощову зливу можуть взагалі обвалитися. На звернення людей взагалі не реагує житлово-комунальне підприємство.

Галина Жаданівська кілька разів на вдень змушена долати цей шлях. Через аварійний стан сходів жінка хвилюється за своє життя: «Там сходів майже немає, одні дірки, підйоми такі, шо можна палку переломати, впасти і не пройти». У п’ятиповерхівці – 56 квартир, у яких живуть здебільшого люди літнього віку.

Жителька будинку на проспекті Волі Марія Смочук розповіла: «Живемо ми з самого заселення, із початку здачі цього будинку в експлуатацію. Сама основна проблема зараз на цей момент – це наші сходинки. Люди старі. Всі пенсійного віку».

Люди платять гроші за утримання будинку, а от на прибудинковій території, за їхніми словами, працівники ЖКП не проводять жодних робіт.

Сусіди теж скаржаться на аварійні сходи в дворі. Пані Марія боїться, аби бува її внук не спускався центральними сходами сам. Жінка пригадує як біля їхнього будинку була аналогічна проблема.

Обіцяного від комунальників чекали дуже довго. Так і не дочекалися, пощастило, бо нещодавно цю територію облаштували приватні підприємці. Для безпечнішого руху люди навіть самі пробували хоч якось відремонтувати небезпечну частину сходів.

Житель будинку на проспекті Волі Олександр Жаданівський зазначив: «Поручні, я вже сам один раз і ремонтував, бо взагалі не було за що триматися. Цими сходами, і на вулицю, і в магазин, і на зупинку, і на маршрутку, кругом ходимо.Нереально ходити, бо скоро ноги проваляться в ті дірки, які є між сходцями».

Журналісти спробувала зв’язатися з працівниками ЖКП №7, однак, відповідей на поставлені запитання так і не дочекались.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мешканці будинку по Волі, 60 теж скаржились нещодавно в ЖКП на сходи біля свого будинку.
Відповісти
Останні новини
«Потоп» у Луцьку. ФОТО
26 червень, 2014, 18:32
Лучани скаржаться на аварійні сходи
26 червень, 2014, 17:50