Український тенісист проігнорував російські ЗМІ

Український тенісист проігнорував російські ЗМІ
Українець Сергій Стаховський відмовився відповідати на питання російських журналістів.

Це сталося після перемоги над десятою ракеткою світу латвійцем Ернестсом Гулбісом у другому колі чоловічих одиночних змагань Вімблдонського тенісного турніру, - пише Дзеркало тижня.

"А ви яке видання представляєте, російське? Ви ж знаєте мої відносини з російськими виданнями? Я російським медіа інтерв'ю не даю", - пояснив спортсмен.

З прес-центру росіянам тут же додали: "Брехати треба менше". А коли ті перепитали, Стаховський, виходячи із зали, повторив: "Брехати! Я не про спорт кажу...".

Нагадаємо, що практично відразу після початку російської агресії у Криму український тенісист, який висловлював відкриту підтримку Євромайдану, за допомогою свого сайту заявив про відмову давати інтерв'ю російським виданням.

На турнірі в Лондоні, вигравши у Гулбіса, 27 червня Сергій Стаховський у третьому колі зустрінеться з французом Жеремі Шарді, що вигравав цей турнір "Великого шолома" в 2005 році в юніорському розряді.

Також в 1/16 виступить українець Олександр Долгополов, і йому теж протистоятиме переможець Вімблдону серед юніорів - Григор Димитров із Болгарії.

Стаховському вдалося покращити свій результат порівняно з минулорічним виступом у Лондоні - нагадаємо, що киянин після блискучої перемоги в першому колі над Роджером Федерером вилетів вже у наступному раунді.

А ось Долгополов поки йде за графіком 2013-го - тоді він вилетів у третьому колі, програвши іспанцеві Давиду Ферреру.

Відзначимо, що у жіночих змаганнях Україну представляли Еліна Світоліна і Леся Цуренко, однак Світоліна вилетіла у першому ж раунді, а Цуренко у другому колі зіграє з нещодавньою фіналісткою Ролан Гаррос Сімоною Халеп з Румунії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Потоп» у Луцьку. ФОТО
26 червень, 2014, 18:32
Український тенісист проігнорував російські ЗМІ
26 червень, 2014, 18:11