Росія програла Алжиру і поїхала додому. ВІДЕО

Росія програла Алжиру і поїхала додому. ВІДЕО
Збірна Росії завершує свої виступи на ЧС у Бразилії - після стадії групового турніру підопічні італійця Фабіо Капелло не зуміли здолати Алжир у вирішальній зустрічі.

Росія зіграла внічию 1:1, - пише Дзеркало тижня.

Росіяни фактично вже були в 1/8 фіналу протягом 54 хвилин поєдинку: на 6-й хвилині Олександр Кокорін відкрив рахунок, скориставшись помилкою в обороні Алжиру. Однак африканська збірна зрівняла рахунок на 60-й хвилині - Іслам Слімані головою вразив ціль, замкнувши подачу зі штрафного.

Таким чином, від групи Н у 1/8 фіналу вирушили Бельгія, яка фінішувала першою, і Алжир. Росія опинилася за бортом змагань.

Що стосується Росії, то на ЧС-2014 ця команда в перших двох турах зіграла внічию 1:1 з Кореєю і поступилася Бельгії 0:1. Росіяни втретє за виступи на світових форумах не зуміли подолати груповий раунд.

Росіянам необхідно було зломити опір міцної збірної, яка в попередньому поєдинку відвантажила чотири м'ячі у ворота завсідників мундіалів Кореї. За іронією долі, саме ця перемога подарувала Росії реальний шанс на вихід у плей-офф. Але для цього їм необхідно було перемагати.

Вже на 6-й хвилині російська збірна показала серйозність намірів, коли Кокорін головою залишив не при справах голкіпера алжирців Раїса Мболі. Алжир виглядав відразу після голу досить розгублено і росіяни могли неодноразово скористатися цим, але на завершальній стадії африканці ніби прокинулися і не давали зробити свою справу супернику.

Поступово алжирці прийшли до тями і створили кілька небезпечних моментів біля воріт Ігоря Акінфєєва. Слід зазначити, що основною проблемою команди з Північної Африки була не організація гри в цілому і стратегія, а локальні складнощі - брак при передачах. Частенько паси гравців середньої зони йшли вперед, але фактично - в нікуди.

Росія могла скористатися цим, а також вільними зонами в центрі поля і на початку другого тайму. Але замість цього отримала гол у свої ворота. Фатальним виявився гол: Олексій Козлов порушив правила на правому фланзі, Ясін Браїмі подав у штрафний, а Слімані точно замкнув пас - 1:1.

Алжирці поступово відійшли до своїх воріт, але часом робили контрвипади. Але все ж, зрештою, росіяни притиснули опонента. Однак тиск виглядав дещо хаотичним, тому і не приніс результату - алжирці не стали повторювати помилок стартового поєдинку з Бельгією і завоювали необхідний для виходу до плей-офф один заліковий пункт.

Група H

Алжир - Росія- 1:1 (0:1)

Голи: Кокорін, 6 (0:1). Слімані, 60 (1:1).

Алжир: М'Болі, Манді, Халліш, Белькалем, Месба, Фегулі, Бенталеб, Меджані, Брахімі (Йебда, 71), Джаба (Гілас, 77), Слімані (Судані, 90).

Росія: Акінфєєв, Козлов, Березуцький, Ігнашевич, Комбаров, Самедов, Глушаков (Денисов, 46), Файзулін, Шатов (Дзагоєв, 67), Кержаков (Канунніков, 81), Кокорін.

Попередження: Месба, 39. Комбаров, 57. Козлов, 59. Гілас, 87. Кадамуро (запасний), 90+2.

Судді: Джюнейт ЧАКІР, Бахаттін Дуран, Тарик Онгун (Туреччина).

26 червня. Курітіба. Стадіон "Байшада".

Зазначимо, що Алжир став другим і останнім представником Африки, які вийшли в 1/8 фіналу ЧС: першою командою виявилася Нігерія, що фінішувала слідом за Аргентиною у групі F. Слід додати, що алжирці домоглися такого успіху вперше в історії трьох виступів на мундіалях.

30 червня Алжир зіграє в 1/8 фіналу з Німеччиною - поєдинок відбудеться в Порту-Алегрі о 23:00. Бельгія ж проведе зустріч зі США через добу в Сальвадорі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в тому що росія вилетіла з ЧС є тількі один мінус тепер нема проти кого вболівати
Відповісти
Лалалалалалалала...
Відповісти
я став фанатом Алжира!)
Відповісти
Останні новини
Росія програла Алжиру і поїхала додому. ВІДЕО
27 червень, 2014, 09:18