Голову РДА на Волині закликають бути безкорисливим і прозорим

Голову РДА на Волині закликають бути безкорисливим і прозорим
Активісти революційних організацій Ківерцівщини звернулися до голови райдержадміністрації Анатолія Сопросюка щодо кадрової політики.

Про це пише Ківерці online.

Представники "Правого сектора", "Автомайдану", афганців та "Самооборони" закликають голову вести прозору, безкорисливу й належну кадрову політику в районі.

Публікуємо лист без змін та правок:

"Шановний Анатолій Матвійович!

В цей важкий для України час, час жорстких випробувань і зовнішньої агресії, коли лік жертв неоголошеної війни йде на сотні, потрібні зважені рішення, злагоджені дії та командна роботи усіх органів та установ. На превеликий жаль, замість єднання в такий важкий для нашої країни і всіх нас час, Ви працюєте на дестабілізацію ситуації, штовхаєте нас на неординарні дії. Але в цьому не наша вина, а Ваша.

Сьогоднішні громадські слухання – не що інше, як спроба сфальсифікувати думку громади. Яскраве підтвердження цьому зустріч «активістів» з головою РДА та обговорення сценарію, як правильно в неділю провести громадські слухання.

З часу призначення на посаду голови Ківерцівської районної державної адміністрації пройшло два тижні і складається враження, що відтягуючи час нова (?) влада хоче вирішити справу по старому методу.

Хочемо Вам сказати, що нас вже не один раз продавали, перепродували, віддавали, перевіддавали, ділили між партіями та особами, як ту отару, вірніше як стадо баранів. Людям набридло відчувати себе скотиною при подібних торгах та передачах. Нагадаємо ВАМ, що ми живі люди і жити хочемо по-людськи.

Ми зрозуміли всю ситуацію в даному питанні і хочемо Вам нагадати, що Конституція України і Закони України стосуються всіх однаково, незалежно від посади, яку займає людина. Революцію творили не партії, а НАРОД і народу вирішувати, хто де буде і ким.

Ми виступили проти кандидатур, які Ви вже обговорюєте великий проміжок часу. В професійних колах та трудових колективах практично визначилися з кандидатурами, які можуть і будуть працювати, яких поважають і підтримують люди. І думка керівників партійних осередків області нас не цікавить - це не торги. Але Ви продовжуєте затягувати справу з призначенням, настоюючи на відсутності нових кандидатур та ігноруючи кадровий резерв. Ми заявляємо Вам, що нам не потрібні люди передпенсійного віку, яким необхідно допрацювати до пенсії декілька років і лише тому, що це Ваші однопартійці або їхні прихильники. Перестаньте займатися не тим, чим потрібно.

Щоб не припуститися помилок Помаранчевої революції, коли на посади призначалися “ любі друзі”, процвітало “кумовство”, щоб світла памґять загиблих героїв Майдану жила в серці кожного з нас і не була загублена в “ дерибані” посад звертаємося до Вас, як голови РДА з вимогами:

- проявити рішучість у кадрових призначеннях з метою неповернення на посади “старих “ кадрів;
- відійти від квотного принципу призначення на посади;
- призначити молодих людей, які могли б реалізувати завдання та потенціал Майдану, а не старих партійців.

Прийшовши на громадські слухання Ви, шановний Анатолію Матвійовичу, підтвердили готовність до спілкування з представниками громадськості, бажання вести діалог з громадою. Тому ми сподіваємося, що в своїй роботі при підборі кадрів в свою команду Ви будете керуватися безкорисливістю, жертовністю, прозорістю, професіоналізмом та Істиною.

З нами Бог і Україна! Слава Україні! Героям слава!

Правий сектор Волині,
Автомайдан України,
Ківерцівська організація ветеранів Афганістану,
Самооборона м. Ківерці.

18 червня 2014 р."

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Революцію робив не народ...........народ там був як і написано у цьому листі - отарою......для масовки........і те в чому ці активісти вбачають несправедливість з боку голови рда.....то вони ж те саме пропонують тільки змінили тактику.......вони своїх людей хочуть так само поставити на посади...........це вже не нове......єдине чого хочуть нормальні свідомі громадяни це щоб цей цирк швидше закінчивсь....
Відповісти
Останні новини
Голову РДА на Волині закликають бути безкорисливим і прозорим
27 червень, 2014, 09:59