Терористи можуть подякувати Порошенку за перемир’я, - нардеп з Волині

Терористи можуть подякувати Порошенку за перемир’я, - нардеп з Волині
Російські терористи на Донбасі мають усі підстави бути вдячними Президенту України Петру Порошенку за ініційоване ним перемир’я, якого вони і не планували дотримуватися, - заявив народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Так він коментує нерішучість Порошенка у справі захисту територіальної цілісності і національних інтересів, - повідомили у партійній прес-службі.

Свободівець констатував, що одностороннє припинення вогню, наказ про яке віддав Петро Порошенко, стало серйозною глобальною помилкою президента і ускладнило стан справ.

«Перемир’я Петра Порошенка – це серйозна стратегічна помилка, ціна якої – десятки життів українських військовослужбовців. І відповідальність за ці смерті сьогодні лежить на верховному головнокомандувачу. Завдяки припиненню активних наступальних дій російські терористи змогли оговтатися від втрат, поповнити свої резерви, підтягнути техніку, в тому числі танки. Вони сповна скористалися перемир’ям імені Петра Порошенка і можуть бути вдячні йому за такий крок. На Донбасі щодня нападають на українських силовиків», - каже політик.

«Українців вбивають, а президент в той час веде переговори з представниками вбивць і окупантів. І, судячи з усього, планує продовжувати режим призупинення антитерористичної операції. Хоча під час передвиборчої кампанії Порошенко пафосно заявляв, що проведе її за кілька годин», - зазначив Анатолій Вітів.

Також нардеп наголосив, що на превеликий жаль Петро Порошенко не демонструє рішучості у захисті України і її національних інтересів:

«Українське суспільство поки що не відчуває твердого наміру Президента відстоювати українські національні інтереси. Ініціативи Порошенка про одностороннє припинення вогню і початок переговорів з терористами нагадують реалізацію плану Путіна в Україні. Крім того, вони були використані Заходом як привід не вводити третю фазу санкцій проти Росії. Кількість російських бойовиків і озброєння на Сході зростає, а українські військові змушені мовчки спостерігати за цим, бо такий наказ. Можливо, недаремно серед тих, хто сьогодні перебуває у складі українських батальйонів на Донбасі, поширюються настрої про те, що їх зрадили».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ще публікуватимете теревені неуча Вітьова?
Відповісти
А ВІН ПРАВДУ КАЖЕ !!!!!
Відповісти
Охренеть! Вітів проспався і вещає!!! Хабарник І Корупціонер-Ти Вітів. Ваша партія -партія нездар, Ваш рейтинг- 0,9%! Впав більше як в 10 раз, бо такі нездари як Ти хапанули самі ласі шматки господарки - ліси і землю. Таі як Вітів зрадили небесну сотню!!! Люмпен грабує і рулить! Ганьба Вітів, Ганьба Свобода!
Відповісти
Отакі рагулі як ти, можуть гнати на Свободу і писати такий мовний понос!!!Якби не Вітів то давно в наших Волинських лісах були котеджі
Відповісти
В тебе мовний понос!Як би не Свобода,то з Волинських лісів вже б давно нічого не залишилося а були б одні котеджі!!!Тільки в рагулів відкриється губа таке гнати!!!
Відповісти
треба побільше таких як Славік Боруцький тоді буде толк... ха
Відповісти
з Вітіва ідола: він нічого не може сказати, це за нього роблять інші!
Відповісти
замовкніть шавки . беріть краще зброю,та вчіться тримати,а то гавкати тільки вмієте. бачила я таких ,як ви на Майдані. або вас там і зовсім не було. а до Вітіва у вас кишка тонка.
Відповісти
Останні новини
Терористи можуть подякувати Порошенку за перемир’я, - нардеп з Волині
27 червень, 2014, 21:48