У мерії Луцька відповіли на закиди активістів щодо «помпезних святкувань»

У мерії Луцька відповіли на закиди активістів щодо «помпезних святкувань»
У Луцькій міській раді кажуть, що в програми заходів, які громадські активісти назвали «помпезними святкуваннями», внесли зміни.

Усі заходи, що відбудуться у найближчі дні, носитимуть виключно патріотичне спрямування та не потребують значного фінансового ресурсу. Низка подій буде присвячена пропаганді здорового способу життя та популяризації української культури, - кажуть в прес-службі мерії.

Зокрема, 28 червня буде проведено благодійну акцію «Нічого собі – все ВАМ», під час якої відбуватиметься збір коштів вихованцям Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини, екстрим–шоу (змагання лучників), гопак-шоу, конкурс «Фотосушка», змагання з арм-рестлінгу, інтелект-змагання «Ігри розуму», конкурс малюнку на асфальті «Емблема Луцька», виступ народного колективу «Барви» та творчого колективу з Республіки Польща.

29 червня буде організовано музичний марафон «Митці Волині – захисникам Вітчизни», під час якого відбудеться збір благодійних коштів на закупку необхідного армійського спорядження для 2-го батальйону Національної гвардії України.

Нагадаємо, 27 червня громадські активісти Луцька звернулися до міського голови Миколи Романюка з закликом заборонити проведення двох розважальних заходів у місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дибілам ще відповіді пишуть...

їдьте на схід і воюйте, а людям в мирних містах теж відпочити треба
Відповісти
Чому наша влада сама не може додуматись???? Лише після того як тикнути носом реагують)
Відповісти
казали перенесуть!!! що хочуть те і роблять(((
Відповісти
Голова міста не піде на поступки і забаганки "активістів", в чому й молодець. Тим паче, що тут нічого помпезного немає. Всяке лайно хоче керувати, але такого не буде, тому що це вже буде не демократія, а махновщина.
Відповісти
Останні новини
У мерії Луцька відповіли на закиди активістів щодо «помпезних святкувань»
28 червень, 2014, 08:48