Пораненому активістові Майдану у Луцьку переобладнали дім. ВІДЕО

Пораненому активістові Майдану у Луцьку переобладнали дім. ВІДЕО
В Україну з Ізраїля повернувся Артем Запотоцький – важкопоранений активіст Майдану. Чоловік досі пересувається у візку, а тому у його будинку рідня зробила реконструкцію.

Як йдеться в сюжеті ТСН, за кордоном на лікуванні він пробув майже чотири місяці. Він юрист за фахом, час від часу приїздив з Луцька на Євромайдан підтримати однодумців – привозив їжу та одяг. Його поранили у лютому під час сутичок у центрі Києва.

Хоч не своїми ногами, а поки що на візочку проте Артем рухається. В Україні лікарі переконували, що й з ліжка не підведеться. У Артема поламані два хребці. Кулю під лопатку отримав на Майдані Незалежності 20 лютого. Метал з його тіла хірурги так і не витягли, кажуть, можуть завдати ще більше шкоди.

Вдома Артема чекали його дружина і двоє дітей. Відколи він поїхав з дому - його однорічна донька навчилася ходити і говорити, а син Сашко - писати. Перед приїздом Артема вдома син намалював плакат, на якому написав: "Татусю, ми тебе любимо". Вхід до хати завішали кульками.

Поки чекали Артема, перебудували ганок, зробили пандус, аби чоловік міг пересуватися у візку. Придбали спеціальне ортопедичне ліжко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Майдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.