Віче у Києві: Порошенка може чекати доля Януковича

Віче у Києві: Порошенка може чекати доля Януковича
У Києві на Майдані зібралося віче, на якому кілька тисяч присутніх підтримали вимогу до президента України припинити перемир'я з терористами на Сході України.

Активісти зі сцени зачитали вимоги, які вже передали в Адміністрацію президента, пише Українська правда.

Крім припинення перемир'я вони стосуються введення в Україні військового стану, забезпечення військових необхідною зброєю для знищення терористів, вимоги від країн ЄС і США введення третього етапу санкцій до Росії.

Пізніше, запропонували ще одну вимогу - усунути від переговорного процесу Виктора Медведчука, Нестора Шуфрича і "інших зрадників".

Перед зачитанням звернення, активісти сотень Майдану попередили президента України Петра Порошенка, що ця недільна акція може стати останньою мирною, оскільки він має прислухатися до справжнього носія влади - народу України.

"У президента великий шанс і аргумент перед ЄС показати, що він не в змозі продовжувати мирний план, який закінчується у понеділок. Якщо він не почує вимоги, ми будемо його вважати зрадником країни. Його чекає доля Януковича", - лунало зі сцени.

Крім того, командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко, виступаючи зі сцени, розповів, що українські військові перебувають у жахливому становищі, тому що кошти, які спрямовані урядом на їхнє забезпечення, не потрапляють до адресата.

"Досі Мінфін виділяє гроші, які спрямовані на підтримку підприємств, які вже підпорядковані сепаратистам. У владних структурах багато зрадників", - наголосив він.

Семенченко також закликав не вважати Донбас проблемним регіоном і не відмовлятися від нього.

"Донбас - за Україну, хоча там є обдурені люди", - сказав він.

"Ніяка Європа нам не допоможе. Ми маємо навести лад самотужки. Ми можемо зупинити вторгнення агресора", - відзначив командир.

На наступну неділю людей знову скликають на Віче, а у вівторок закликали прийти під Верховну Раду і вимагати від депутатів прийняття нового закону про вибори.

Як відомо, 27 червня президент Петро Порошенко ухвалив рішення про продовження "перемир'я" ще на 72 години.

Незважаючи на перемир'я, терористи продовжують вести обстріл позицій сил АТО під Слов'янськом.

27 червня в Донецьку був проведений другий раунд консультацій так званої тристоронньої групи з врегулювання ситуації на Донбасі.

Нак консультаціях були присутні представники бойовиків з "ЛНР" і "ДНР", Віктор Медведчук, народний депутат Нестор Шуфрич, екс-президент України Леонід Кучма.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Майдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Президенту нужно слушать народ, а не олигархов. Хотя как может президентом быть бизнесмен-олигарх? он думает про деньги свои , не про интересы страны. Люди, солдаты, для олигарха Порошенко, мусор!
Відповісти
все не на пьтесь крови.
Відповісти
насадили модераторов, хрена, выскажешься.....
Відповісти
Що ще братовбивцям треба брати євреї мультимільйонери при владі,ціни зросли,що пенсіонер ледь доживає, дермова є,та що ще треба!? Майданутіше братовбивці не буває!
Відповісти
Єврей парашенко,це вам не добрий дядько Янукович,та колонія нігера сша УРКАїна перетворюється братовбивцями в Сомалі помаленьку.
Відповісти
Алісо,сказане щось не в тему і зовсім не змістовно.
Відповісти
Играет Пэтя с огнем, ох как играет.... Слушать надо народ и выполнять свои предвыборные обещания, а не проводить олигархические междусовойчики и сдавать Украину!
Відповісти
Нарешті люди відкривають очі і бачать справжнє єство теперішнього президента. Надіюсь все закінчиться мирно і олігарх-президент почує свій народ.
Відповісти
А хто дебіли, обирав Порошенка??? Не ви? Знов вам жиди і росіяни винні???
Відповісти