Волинські революціонери пояснили, чому не всі їдуть на Схід

Волинські революціонери пояснили, чому не всі їдуть на Схід
Відсутність достатньої кількості місць, проблеми зі здоров'ям та відсутність військової підготовки – причини, через які частина представників революційних організацій з Волині не їдуть воювати на Схід, заявив керівник ГО «Автомайдан України» Олег Бондарук.

Про це він говорив під час народного віча у Луцьку в неділю, 29 червня.

«Чуємо запитання: «Чому ви не їдете на Схід?». Ми всі на Схід не можемо поїхати тому, що ми всі там просто фізично не помістимося», - пояснив він.

«Серед наших активістів є особи без військової підготовки, з проблемами здоров’я. Тому вони на місцях проявляють свою громадську позицію, збирають речі для військових, кошти на бронежилети, приймають активну участь у житті громади на місцях», - додав Бондарук.

Також він пояснив, чому представники «Правого сектору» та «Автомайдану України» «причепилися» до волинських правоохоронців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
))) от я боюсь туди їхати, а Вам слабо пртзнатись?
Відповісти
Дуже влучно! Всім не хватить місця - оце видав, сміх скрізь сльози.
Відповісти
Де ж вони поїдуть?)) Це ж не фарбою місто обливати. Там стріляють. Там вбити можуть. Єдиний євромайдан, який я не підтримувала в Україні - місцевий.Збір істеричок та боягузів. Виробили пафосно-героїчний погляд -воїни світла)))) А там , де дійсно потрібний патріотизм та відвага - тут зась, не помістимось. Боягузи! Ганьба!
Відповісти
ми все більше починаємо вірити в те що ПС фінансується на москальські гроші+ рекет середнього бізнесу, в т.ч. митники-прикордонники... В АТО не всі їдуть бо більша частина з них боягузи і зрадники.
Відповісти
от в мене товариша забрали лише тому,що в нього кафедра була.йому 42 роки,хворий на артрит,без батька і матері,автомата в очі раніше не бачив.і нічого.сидить зараз на сході без броніка.своєї черги чекає.а тут такі красавци з самооборони в формі чистій по луцьку ходять строєм.класно.тепло.чисто.комфортно.безпечно.от переможемо нечисть і вони перші парадом пройдуть.
Відповісти
А я і не збираюсь туди їхати.... Молоді пацани, по 25 років, (7 чоловік) приїхало з донецька і живуть в мене по-сосідству, бухають, гуляють, по клубах постійно....... а я маю їхати на їх землю і воювати там замість них?
Відповісти
революціонери такі революціонери.)
Відповісти
як говориться по морозилися
Відповісти
В Луцьку нічого не сдвинулось з місця і хлопчикам є чим займатись, не кожний може воювати! Хай би синочки можновладців - хоч один пішов би на Схід, млжливо б богатенькі Буратіно пару лишніх бронежилетів купили!!
Відповісти
нахєра вони ту форму камуфляжну понап'ялювали, ходять як герої з фронту,бля...Я б ту форму продавала б по військовому квитку, а не всім для параду і понтів...декому вона як корові сідло, але ж за що вони там сидять, де гроші беруть - загадка!Не повірю ніколи, що задарма і за ідею.
Відповісти
Провокатори вони Московські. Пята колона. Їх завдання - зробити так, щоб навіть волиняни плювались у той камуфляж, щоб сусід боявся сусіда, щоб рукоприкладство стало нормою нашого життя. Раніше, при старій владі, було - не підмажеш - не поїдеш. Тепер з їх подачі стає модним наклеп, наїзд, приниження, сила зброї і хто голосніше крикне. Таким справді не мусить бути місця - ні на Сході, ні на Волині. Вони хворі і заразні. Їх місце - у виправній колонії. Тільки нищити вміють все навколо себе. Схильність до суїциду ще лікують у психлікарні.
Відповісти
Засранц...
Відповісти
Останні новини
Волинські революціонери пояснили, чому не всі їдуть на Схід
01 липень, 2014, 09:54