На Волині відбувся фестиваль «Мальованка-2014». ФОТО

На Волині відбувся фестиваль «Мальованка-2014». ФОТО
У селищі Дубище Рожищенського району відбувся обласний фестиваль-конкурс народного танцю та духової музики «Мальованка-2014». Захід був присвячений 200-річчю дня народження Тараса Шевченка.

Фестиваль проходив 28 червня на території рекреаційно-оздоровчого комплексу «Мальованка». Власник комплексу – депутат Волинської облради Віктор Прокопчук з фракції «Наша Україна».

На фестивалі виступали Волинський академічний народний хор та фольк-колективи Рожищенського району. На сцені також виступали рок-гурти «Ріплей» та «Триставісім».

«Це свято проводиться вже з 10 років. Для дітей – це безперечно свято, адже вони не лише можуть продемонструвати свої таланти, але познайомитися з учасниками колективів з інших куточків Волині. Ми акцентуємось на самому святі. Ми не судді, ми як порадницький орган». – розповів голова журі Валерій Смирнов.

Під час фестивалю проводилася виставка робіт майстрів народного мистецтва. Під час майстер класу діти мали змогу навчитись стародавніх ремесел. Також гості мали змогу придбати сувеніри ручної роботи.

Наприкінці свята театр вогню «Аладдін» представив глядачам вогняне шоу.






































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мистецтво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все круто: що Ківерцівський район у гуцульських кептарях, що Камінь-Каширський у київських юбках і запорізьких шароварах. А так, якби не світлини, все кльово. В нашому селі такого нема.
Відповісти
кому війна, а кому мать родна - то вже правда, українці і в Африці українці, тут матері оплакують своїх загблих на Сході синів, а тут - грають, співають,веселяться, видно, що в того начальства що оте все організовує, не всі вдома, але синів їх і чоловіків на війну не брали...
Відповісти
війна війною, а в прокопчука російський бізнес. заправки не на повну працюють. може хоч з ресторану за час фестивалю якась тисяча - друга зелених капне.
Відповісти
який бізнес в пана Прокопчука-справа його... вони молодці, справжні українці-вони підтримують і люблять свою землю і її людей... "сель аві", що ви конкретно внесли в справу українства і українського... ?
Відповісти
якщо "не всі вдома", то це до вас, 222... на фестивалі проведені акції, по збору коштів для армії, в тому числі... хот хотів би знати,що робите особисто ви? можливо, ви вже на Донбасі? чи як ви долучаєтеся до дня нинішнього? критиканством? В УКРАЇНІ ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!! і такими дійствами організатори ще більшу впевненість висловлюють....
Відповісти