Підприємство з Волині підозрюють у приховуванні мільйонних податків

Підприємство з Волині підозрюють у приховуванні мільйонних податків
Підприємство «Ф», що у Нововолинську, нелегально реалізувало частину власної продукції, яку виготовило із зайво списаної сировини, та приховало щонайменше 3 мільйони гривень податків.

Про це інформує сектор взаємодії ізі ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області з посиланням на управління податкового контролю.

Як розповіли у податковій, на підприємстві безпідставно збільшили собівартість продукції. Відтак воно наростило валові витрати та сформувало незаконний податковий кредит.

Факт списання значних обсягів сировини на підприємстві був документально відображено. Однак жодних первинних документів на її транспортування і виробничих звітів, що підтверджували б використання сировини в господарській діяльності, податковим аудиторам не надали.

Завдяки схемі підприємство нелегально реалізувало частину власної продукції, яку виготовило із зайво списаної сировини, та приховало щонайменше 3 мільйони гривень податків.

Тепер правоохоронці з’ясовуватимуть, у чиїй кишені осіли прибутки від продажу нелегального товару.
Матеріали перевірки передано до УПМ ДПС у Волинській області.

Довідка

З моменту зміни власника це підприємство протягом останніх чотирьох років стабільно декларує збиткову діяльність. Наприклад за результатами господарювання у 2011 році підприємство-виробник «напрацювало» 3,3 мільйона гривень збитків, зазначають у податковій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Підприємство з Волині підозрюють у приховуванні мільйонних податків
20 квітень, 2012, 13:12