Терористи запросилися на переговори

Терористи запросилися на переговори
Консультації про припинення вогню можуть бути продовжені за згодою української сторони, заявив Олександр Бородай, який називає себе «прем'єр-міністром самопроголошеної Донецької народної республіки».

Про це він сказав журналістам у Донецьку 1 липня, пише Українська правда.

«Уряд ДНР заявляє про готовність продовжити подальші консультації про припинення вогню, якщо буде на те готовність протилежної сторони», - цитує Бородая Інтерфакс.

Бородай додав, що дата наступного раунду консультацій поки не призначена – мовляв, не можуть вирішити, де саме проводити переговори.

У той же час, як заявляв раніше президент України Петро Порошенко, Україна готова зупинити проведення АТО, якщо терористи відмовляться від застосування зброї, віддадуть кордон під контроль Києва і відпустять заручників.

У телефонній розмові з президентом Європарламенту Мартіном Шульцом Порошенко «запевнив у готовності відновити режим припинення вогню за умов двосторонньої відмови від застосування сили, відновлення контролю за кордоном при моніторингу ОБСЄ і звільненні всіх заручників».

Як відомо, ввечері 30 червня Порошенко прийняв рішення не продовжувати режим одностороннього припинення вогню і вже 1 червня сили АТО почали масований наступ на терористів на Донбасі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і рівняйте все із землею. Єдність вам гарантована!
Відповісти