Прокурор Волині на чаті ВолиньPost

Прокурор Волині на чаті ВолиньPost
Прокурор Волинської області Анатолій Коцура у четвер, 3 липня візьме участь у чат-конференції інтернет-видання ВолиньPost.

Початок чату – об 11:00.

ПОСТАВИТИ ПИТАННЯ ПРОКУРОРУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Анатолій Коцура народився 28 березня 1961 року в с. Римачі Любомльського району Волинської області.

Вищу освіту здобув на юридичному факультеті Львівського державного університету ім. Івана Франка.

Одружений. Має двох доньок.

В органах прокуратури – з 1986 року.

Обіймав різні посади, у тому числі керівні, у прокуратурах Запорізької, Волинської областей, військовій прокуратурі Центрального регіону України, Генеральній прокуратурі України.

Наказом в.о. Генерального прокурора України від 20 березня 2014 року призначений на посаду прокурора Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: чат, Коцура
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це нічого не дасть, бо ті, хто спроможний працювати в чаті - одиниці, а потерпілих від прокурорського свавілля - тисячі. Краще б пішов у відставку і забрав з собою всю стару прокурорську братію. З ними треба, як з терористами на сході. Або добровільно здаються, або згноїти в зоні.
Відповісти

Допоки буде творитися таке беззаконня у Володимирі-Волинському
як кришування підпільної торгівлі алкоголем, безкоштовна роздача землі у центрі города міським головою Петром Саганюком. Кришування бандита Руслана Мороза. У Володимирі-Волинському дуже багато різного беззаконня. Коли вже прокуратура області там наведе порядок??
Відповісти
а чому Коцура повернув на роботу пані Ващук? жіночка пішла на пенсію отримала допомогу о-го-го. І питається в задачі, чому наша держава бідна.
Відповісти
Ви ще питаєте чому? Без цієї пані афери складно робити, вона при всіх примазувалась, але як, це її вдавалось - пройде час стане відомо. А гроші вона любить як і Коцура, при кадрових питаннях поповнять свої доходи, які їм потім вилізуть не тільки боком.
Відповісти
а коли працівники прокуратури припинять порушувати ПДР і ставити свої авто на зупинці та на пішоходному переході? виїхати з бандери на винниченка неможливо, огляд перехрестя закритий "тачками" "законників".
Відповісти