У Луцьку відкривається перший магазин мережі «JYSK»*

У Луцьку відкривається перший магазин мережі «JYSK»*
У луцькому ТРЦ «Варшавський» розпочинає свою роботу новий представник міжнародної роздрібної мережі JYSK.

3 липня 2014 року компанія запрошує всіх жителів міста відсвяткувати дану подію і скористатися спеціальними акційними пропозиціями.

Відтепер споживачі Луцька можуть знайти всі необхідні товари для житла в ТРЦ «Варшавський» за адресою вул. Конякіна, 30, де і розташувався новий JYSK.

На рахунку компанії цей магазин став уже 23 в Україні та першим в західних регіонах країни.

Серед безлічі продукції, представленої покупцям, основними категоріями є: меблі для спальні, дитячої, вітальні та офісу, домашній текстиль, товари для сну й активного відпочинку, а також декоративні предмети інтер'єру.

Широта асортименту в сумі з високою якістю і європейським рівнем обслуговування завоювали любов та лояльність споживачів до бренду JYSK в 35 країнах світу.

Щоб ознаменувати перше відкриття в Луцьку, компанія JYSK підготувала для городян безліч сюрпризів та акцій.

Так, 3 липня відвідувачі зможуть здобути купони на знижку в 100 грн кожний, знайшовши їх у повітряних кулях при спеціальному розіграші.

Крім того, з 3 по 6 липня перші 100 покупців щодня, купуючи товари на суму від 250 грн, отримають подушку в подарунок, а також зможуть взяти участь у лотереї знижок до 50% на наступну покупку.

Підготовлено й інші святкові дисконти на продукцію JYSK, дізнатися про які можна з акційною газети, на сайті компанії, а також безпосередньо у продавців-консультантів.

Лучан чекає і онлайн-активність у вигляді фотоконкурсу в соціальній мережі Facebook. Зробивши фото в спеціальній бренд-зоні магазину і надіславши його на сторінку JYSK, учасники зможуть позмагатися за корисний приз - пухову ковдру.

«Ми дуже раді, що розширюємо свою присутність на заході України, і сподіваємося, що новий магазин стане гарним початком цього процесу. Запрошуємо жителів та гостей Луцька на свято, присвячене відкриттю», - говорить виконавчий директор JYSK в Україні Євген Іваниця.

Додаткова інформація:
JYSK (ЮСК) - міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Перший магазин мережі було відкрито в 1979 році у Данії ЛарсомЛарсеном, власником JYSK. Сьогодні мережа JYSK являє собою велику міжнародну групу, керуючу більш ніж 2100 магазинами у 36 країнах світу, переважно в Європі.

Торгова мережа є одним із європейських лідерів у категоріях товарів для сну, домашнього текстилю, товарів для ванної кімнати, житлових меблів, а також садових меблів і товарів для літнього відпочинку. В Україні бренд JYSK представлений з 2004 року.

На сьогодні в Україні працює 23 магазини JYSK: у Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Маріуполі, Сумах, Макіївці, Херсоні, Вінниці та Луцьку, а також онлайн-магазин: www.jysk.ua

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кляті смс спамери - позакидали на всі номери свою непотрібну рекламу
Відповісти
Нарешті.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкривається перший магазин мережі «JYSK»*
02 липень, 2014, 13:11