На Майдані напали на журналістів 5 каналу. ВІДЕО

На Майдані напали на журналістів 5 каналу. ВІДЕО
На Майдані Незалежності люди, що назвали себе "майданівцями", напали на знімальну групу "5 каналу".

Невідомі намагалися завадити зйомкам біля барикади на вулиці Городецького, мотивуючи це небажанням показувати власні обличчя на камеру, а також недовірою до роботи преси, - повідомляє 5 канал.

Четверо людей у камуфляжі вимагали стерти відзнятий матеріал. Коли оператор відмовився це зробити – застосували силу. Крім того, під час інциденту лунали погрози в бік знімальної групи СТБ.

"У нас кухня! І не треба мене знімати, бо щас камеру разоб’ю!" - так чоловік у камуфляжі реагує на появу знімальної групи "5-го каналу".

Журналісти намагаються розпитати, чи безпечні барикади на вулиці Городецького, адже напередодні з уст голови РНБО пролунало, що на одній з барикад знайшли вибухівку.

Поряд помітили словесну перепалку журналіста каналу СТБ з молодиком, тож спробували з'ясувати, чому колегам заважають знімати.

На камеру "5-го каналу", яка фіксує перепалку – троє чоловіків кидаються вже за мить. Одразу кілька молодиків дають стусанів операторові. Їм намагається завадити жінка, утім молодик, що називає себе Андрієм на прізвисько "Слон" – продовжує заважати зйомкам.

П'ятеро осіб вимагають показати відзняте відео, а потім стерти його. Коли журналісти відмовились - знову отримали погрози розбити камеру. Залишити місце зйомки їм не дозволили, а оператор отримав удар у живіт.

Медійники викликали міліцію – та мовчки спостерігала за штовханиною. Тим часом із території Майдану намагалися вигнати й іншу знімальну групу.

Факт нападу і погроз журналістам уже зареєстрували у Шевченківському райуправлінні столичної міліції. Напад на знімальну групу на Майдані Незалежності тут кваліфікували, як перешкоджання професійній діяльності журналістів. Триває з’ясування обставин інциденту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: майдан
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
є якісь закони?
Відповісти
ось воно,істинне лице майданівця ?!!!
що це за би"ло,яке не спроможне навіть українською говорити !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
На Майдані напали на журналістів 5 каналу. ВІДЕО
02 липень, 2014, 20:31